Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Saglik bakanligi'nı kazanırsam yaşadığım şehre hemen atanabilir miyim?

Radtek21

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Onlisans Saglik teknikeriyim. Raporum psikiyatri ve epilepsiden. Sinava genelden girdim 88 puan aldim. Atamamin yapilacagi sehirden istedigim sehire goreve baslamadan tayin alabilir miyim? Bilgisi olan aydinlatirsa cok makbule gecer. Ayrica psikiyatri ve epilepsi hastasi olmamin saglik teknikeri olarak atanmama bir engel cikartir mi? Raporumda calisabilecegi alanlar ibaresi doldurulmamis.

Göreve başlamadan tayin aldıramazsınız. Bunu net olarak söyleybilirim. Diğer sorunuzun cevabını bilmiyorum.

Radtek21

Sağlık Bakanlığı Pskiyatri hastalarında ''ÇALIŞTIRILAMAYACAĞI ALANLAR'' kısmının dolu olmasını istiyor. Bu konuda %100 bilgi sahibiyim. En yakın sürede raporunuzu yenileyin.

Tayin isteme konusunda da Sağlık personellerinin alt bölge üst bölge yada puan bazlı tayinine hak tanınıyor. Belli durumlarda eğitim ve eş durumundan da bir özür tayin hakkı tanıyor. Ancak biz engelliler için uygulanan yönetmelikle engel durumundan tayin hakkınız var. İşe başlamanız gerekmektedir. İşe başladıktan sonra Personel işlerine gidip ilgili yönetmeliğin bir örneği ve tayin dilekçenizle başvuru yapmanız gerekecektir. Onay için genel sekreterliğe gönderilir ve cevap beklenir. Cevap %90 olumlu olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Öncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim fsmehmet. Calisamayacagi alanlari nasil doldurabilirim nereye basvurmaliyim yeniden heyete mi girmem gerekiyor.

Öncelikle ilginiz icin cok tesekkur ederim fsmehmet. Calisamayacagi alanlari nasil doldurabilirim nereye basvurmaliyim yeniden heyete mi girmem gerekiyor.

Radtek21

herhangi bir devlet hastanesine gidip sıfırdan rapor alacaksınız. Başvuru yaparkende çalıştırılamayacağı alanlar kısmının doldurulmasıı istiyorum derseniz size yardımcı olurlar.

Calisamayacagi alanlar kisminin bos olmasi, heryerde calisabilir anlamina geldigini biliyordum yanlis miyim?

Radtek21

yanlış. Değerlendirilmedi demek oluyor. Pskiyatri hastaları için Sağlık bakanlığı o kısmın dolu olmasını şart koşuyor. Benimde başıma geldi. Ben nöroloji hastasıyım. Pskiyatri Oran yazmamasına rağmen sadece Anksiyet başlangıcı yazmış tedavi önerilir yazmış. Tekrar ediyorum herhangi bir oran olmamasına rağmen beni Pskiyatri hastası olarak kabul ettiler ve bendenden raporumu yenilememi istediler. Sırf o ibare yüzünden herkesten 1 ay sonra başladım işe. Size tavsiyem çok geciktirmeden yeni bir rapor alın o alanı doldurtturun. Rahatça atamayı bekleyin.

yeni yönetmelikle sağlık bakanlığı engelli tayin hakkı için adaylığın kalkmasını şart koşuyor artık

Şu anda aday memurların engelliler dahil asletlerini alana kadar tayinleri yapılmıyor! Kasım ayı içerisinde çıkan bir madde ile! Ben bolu khk devlet hastanesi'nde çalışıyorum, bugün insan kaynaklarında tayin dilekçesi red olan engelli arkadaşla konuştum o söyledi! Atandığını ilde göreve başlamadan tayin yaptıramıyoruz! Bilginize

Radtek21 kardeşim ben meb e hizmetli olarak Sivas a atandim.bir dafeligina tayin hakkımı kullanıp bulunduğum ile geçtim göreve başlamadan. Yani sizin sağlık alanı farklı midir bilmyorm ama öyle bir hakkımız var.

Kardeş benim raporum ilk memur olduğumda bunda 7 sene önce episiden %40 dı meb in açtığı sınava girdim ve konyaya atandım ordan adaylığımı kardırdıktan sonra eş durumundan izmire tayin oldum sonra benim raporum %40 epilepsi + %18 kullak %22 psikiatri (okb ve santral bozukluklar) la toplam %80 oldum şu kesin adaylığın meb de kalkmadan tayin olamazsın

Üst Alt