Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atananlar kimler?

Radtek21

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Sağlıçılar burada mı ? Radyoloji teknikeriyim 88 ile hataya yerleştim

Ağrı sağlık bakanlığı'na atananlar

Arkadaşlar çok şükür AĞRI SAĞLIK bakanlığı geldi. Agriyi kazanan başka kimse var mi? Süreci burdan yardimlasiriz

Arkadaşlar ben de kilis sağlık bakanlığına vhki olarak atandım. Daha önce sağlık Bakanlığına vhki olarak atanan var mı? Hangi belgeler isteniyor?

Arkadaşlar atamalar hakkında bilgisi olan var mı?Bekliyoruz değil mi

sağlık teknikeri olarak bilecik il sağlık müdürlüğüne atandım kimler var başka il sağlık müdürlüğüne atanan

Ben istanbul il sağlık sağlık bakanlığına yerleştim ama ulaşmak mesele.Meşgul veya cevap alınamıyor genelde.Önceki gün konuştum belli değil bi gelişme yok dediler.Dün bakanlıktan aradılar.Öğrenim belgesini e devletten alıp mail atmamı istediler.Attım.Evrak verdiğim birime söylemiştim o lazım değil demişlerdi.Onaylı diploma fotokopisi yeterli demişlerdi.Yanı bu kadar ilgili ve bilgili insanlardan medet umuyoruz arkadaşlar.Başka bi sıkıntı var mı dedim evraklarda bakanlıktan arayan bayana.Yokk dedi.Ekimin son haftasına bizden çıkar dedi.

Ağır engelli kısmında hayır yazıyor bide istihdam tekerlekli sandalye demiş.Aslında sandalye yok bende.Neye göre yazdı rapora anlamadım zaten.Bi sorun yok başka dediler

Üst Alt