Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlığım nedeniyle bölüm değişikliği talep ettim..?

burak_1986

Üye
Konular
68
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir kamu kurumunda şef olarak çalışıyorum çalıştığım bölüm dolayısıyla devamlı güzergah gezmem ve yalnız il dışında seminerlere gitmem gerekiyor,
yaklaşık 3 ay önce kurumuma serebeller ataksi hastası olduğumu raporumda yürüyüşümün düz zeminlerle sınırlı olduğunu kırsal kesimde güzergah gezemeyeceğimi ve ellerimde ince beceri olmadığı için 5-6 gün süren seminerlerde yemek taşıyamadığımı bildirmeme rağmen değerlendirileceği cevabını verdiler ama atama döneminde birçok memur gelmesine rağmen bölüm değişikliği yapmadılar.
Bununla ilgili nasıl bir yol haritası izlemeliyim 4 senedir bu bölümdeyim ve artık panik atak geçiriyorum.

@burak_1986,
Şefliği kabul edıyosan bunları göz önünde tutarak ettin maaş yykselırken iyi şimdi şikayet mi edıyon ozaman şefliği kabul etmicektin

@burak_1986,

Selam,

Hocam geçmiş olsun, zor bir durum.

Sendikanız varsa onlardan yardım istenebilir.

İkinci bir seçenek de kurum müdürünüzle görüşüp burada aktardığınız bilgileri ona da aktarıp yardım istemek olabilir.

Üçüncü bir seçenek bu siteden: https://www.ombudsman.gov.tr/ başvuru yapıp beklemek olabilir.
Aklıma başka yol gelmedi ama belki tavsiye verecek arkadaşlar da olur.

Bol şanslar.

Bir amca dayı bulmak lazım gibi duruyor.
Belki yeni bir çalıştırılamayacağı alanlar dolu olan engelli raporu alıp kuruma sunmak da işe yarayabilir. Belki.
Ya da sizinle yer değişikliği yapacak bir başka memur bulmak da olabilir. Karşılıklı görev değişirsiniz.
İnşallah çözersiniz.

Üst Alt