Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolumdan engelliyim ve ehliyetim yok. Polise yakalanırsam ne kadar ceza gelir?

lion96

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben şu an 17 yaşındayım ve yüzde 60 raporum var sag kolum doguştan yok . ben şu an normal bir arabaya binip polise yakalanırsam nasıl bir ceza yerim ?

bunun ciddi bir yaptırımı var yüklü miktarda para cezası verirler. ve araç kimin üstüne ise ehliyetsiz kişiye araba verip çevreyi tehlikeye atma suçundan hakkında işlem başlatır. mahkemeye verirler.

ya sen ne bicim bir adamsın hem yaşın tutmuyor hemde engeline göre dizayn edilmemiş bir araca binersem polis ne ceza verir diyorsun polis ceza vermese yakalanmasa ne değişir sen kendi canını riske atacaksan at istersen kendini öldür bizene ama sen ne hakla milletin hayatını riske sokuyorsun bana kalırsa sen ve senin gibiler bu tür suçları işlediğinde trafikten değil ağır cezadan cinayete teşebbüsten yargılanmalı en az 10 sene içeri tıkılmalı

demirc kardeş ben arabaya binip trafige çıkacam demedim sadece sordum nasıl bir cezı var diye .

belgesiz araç kullanmanın cezası sürücüye ve araç sahibine ayrı ayrı olmak üzere 320'şer TL'dir.

demirc;

arkadaş haklı sen sadece soruyorum demişsin ama demekki aklında böyle bişey var

Arkadaşlar adamı ipe götürseydiniz sadece bi soru sormuş ne var bunda ben de aynı durumdayım ve merak ediyordum aceba ne olur diye bunda celallenecek ne var anlamadım

Üst Alt