Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ kolum omuzdan yok. H sınıfı ehliyet ve araç almak istiyorum..?
merhaba arkadaşlar paylaştıklarınızı şimdi okudum ben sırasıyla size durumu anlatayım bu süreci uygularsanız sorun çıkmadan sonuca ulaşabilirsiniz öncelikle tam teşekküllü bir hastahaneye başvuru yapıp h sınıfı sürücü olur ve özel tertibat araç kullanır ibaresinin yazılı oldugu raporunuzu alın dahasonra h sınıfı ehliyet verebillen deneyimli bir sürücü kursuna kayıt olun raporunuzla birlikte sürücü kursunun istediği evrakları hazırlayıp sınava girin biz motordan muaf tutuluyoruz trafik ve ilk yardımdan girdiğiniz sınavı geçerseniz direksiyon başlıyor sınava herkesin durumu farklı oldugundan özel tertibat araçla girmedim ben manuel bir araçta eğitim aldım manuel araçlada sınava girdim 100 alıp geçtim bizi sınava tabi tutan kişiler durumumuzu göz önüne alıyorlar yardıma ihtiyaç duyanlar destekleniyor benim ihtiyacım olmadı sonrada trafikten ehliyetinizi alıyorsunuz ben aldım umarım bu bilgiler sizede ışık olur bu arada rapor özel başvuru oldugu için parası malesef alınıyor rapor dahil 1.100 tl masrafım oldu araçımıda alma aşamasındayım ama saglık proplemlerim var biraz geçikebilir önce saglık
raporunuza özel tertibatlı araç kullanır ibaresini eklerseniz daha iyi olur ötv den muaf olmak için gerekli
selo46 bey ben raporu nasıl yayınlayabilirim bilmiyorum beni yönlendirirseniz yapmaya çalışırım yayınlayamazsak o zaman size faxslarım ama burda yayınlarsak bu durumu paylaşan diğer arkadaşlarada örnek teşkil eder
sen bana mail olarak atarsan ben yayınlarım.
tarayıcı varmı taramak gerek. taryıp mail atabilirsn.
mail adresim:selahittin_koyuncu@hotmail.com
eğer bunların hiçbirisini yapamazsanız fotokopisini çekip posta ile yollarmısınız.
Adresim: mücahitler mahallesi /ali fuat cebesoy bulvarı /no:2 /şehitkamil belediyesi /yazı işleri müdürlüğü şehitkamil/gaziantep Selahittin KOYUNCU adına
selahattin bey size bugün evrakları posta yoluyla gönderdim burda yayınlarsanız iyi olur bülent beyde yayınlamak için istemişti siz yayınlayınca alır umarım yardımcı olmuşumdur
yani olması lazım ancak farzedelimki olmadı o zaman gelir burdan alırsınız raporu çünkü bende ilk devlet hastahanesine gittim doktor bana sen sürücü olamazsın dedi şimdi ehliyeti aldım arabayıda alayım gidip işine bırakacam benden sürücü olur mu görsün diye
birde şunu merak ediyorum. siz sağ kolunuzu hiç kullanıyor musunuz. benim mesela sadece omuz görevi yapıyor. sizin engel durumu nasıl biraz anlatırsanız. teşekkür ederim.
Bülent bey ben geçen hafta devlet hastahanesinde gittim sağlık kurulu heyet danışmanına (aynen söylediğim 0 araç almak için ötv muafiyetinden faydalanmak için ne yapmam gerek) hazır dilekçeye ötv muafiyeti ve tüm hk. diye yaz dedi
yazdım doktor kontrolleri olduktan sonra heyete girdik 10 kişi halinde hiç birşey sormadan 10 gün sonra gel al sonucu dediler raporu aldığımda raporda yazan tüm engelli hakları vs vs 2022 tüm özürlü hk. yararlanmak için %/45 rapor çıktı görevliye sorduğumda bu işinize yaramaz ehliyet yönetmeliğini uygun muayene etmemiz lazım diye cevap verdi
bülent bey şimdi ben birdaha gittiğimde nasıl bir dilekçe vermeliyim (H EHLİYETİMDE VAR) http://img3.ressim.net/out.php/i5649929_scan-jpg
Arkadaşlar sağ koldan ampute olupta ehliyet alan varmı? Elinde raporu olan varmı? Varsa paylaşırmısınız. Bana referans olacak rapor örnekleri topluyorum. Tanıdığı felan olan varsa bana yönlendirirseniz sevinrm. Teşekkürler.
şengül hanım öncelikle teşekkürler. Rapor geldi. Keşke imzalı olan kısımlarıda gönderseydin. Daha ikna edici olurdu. Bu arada siz galiba protez kullanıyorsunuz. Doktora yada hastaneye protez ile birlikte mi gittiniz. Heyete protez ile mi girdiniz.
sadece t.c. kimlik numaranı ve adını soyaDINI gizle faks çekersen iyi olur.
doktor ismi ve imzaları gerekli bence. bunun bir üst nüshası varsa onu gönder. resmi bir rapor gibi olsa daha iyi olur.
sizden rica ediyorum tekrar gönderirseniz sevinirim. doktorun baktığında ikna olması lazım.doktor buna pek bir ilgi duymaz bence.kaşe ve imzalı olsa bence iyi olur. şimdiden teşekkürler. (sadece t.c. kimlik numaranı gizlersen yeterli) raporun aslını fotokopi çekersin. faks varsa faks çek
ben protez kullanmıyorum hiç kullanmadım ordaki protezi dk istiyorsan protez yazayım dedi bende siz bilirsiniz dedim yazdı. söz vermiyorum ama göndermeye çalışırım
26/09/2006 26301 sayılı Resmi Gazetede Sürücü Olacaklarda Aranacak Sağlık Şartları var,inceleyerek gidin.Maalesef kanun bariz açıkken hala rapor vermeyen hastaneler var.Gerekirse bir çıktı alıp gidin.
Raporunuzda "2918 sayılı karayolları kanununa..." diye belirtilmezse Trafik raporu kabu letmeyip bir rapor daha istiyor.Yazdırabilirseniz yazdırın...
Trafik H sınıfı değil H Otomobil sınıfı olarak istiyor raporu.Bir de hangi kanuna dayandığını bilmek istiyor.Aile hekimlerinin verdiği raporlarda 2918 karayolları kanunu ... diye yazıyor.Yazarlarsa onuda yazdırın.Yazmazlarsa heyet raporunu aldıktan sonra aile hekimi veya tek tabipten dediğim gibi(2918 karayolları kanunu... ) alabilirsiniz.
rapor elinize geçmiş.evet hüseyin beyin söylediği dogru ben bu raporu aldıktan sonra aile hekimine gittim tam olarak öğreneyim pazartesi günü size yazarım ne yazılması gerektiğini ama önce bu rapor sonra diğer kısmı aile hekimi raporun üzerine yazıp imzalıyor