Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum dirsek üstü ampüte. Özel donanımsız araç alabilir miyim?

Pejmurde

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sağ kolum dirsek üstü ampüte. Acaba H sınıf ehliyet alsam özel donanım gerektirmeksizin otomatik vites araç kullanabilir miyim? Yoksa özel donanım şart mı? Nihayetinde debriyaj olayı yok ve sadece geri vites için vites kolu lazım ki zaten geri vites için önce durmak gerekiyor. Yanılıyor muyum? :)

sağ kolundan kısıtlılığı olanlarda araç kullanmak için özel donanım şarttır. Mevzuat böyle diyor... Raporda "özel donanım" tazar ve özel donanım bulunmayan araç kullanılamaz.

Sağ kol dirsek üstü ampüte olanların ÖTV indiriminden faydalanacağı "özel donanım" nedir? Resmi olanlar ya da bu şekil araba alanar paylaşabilir mi acaba?

benimde sağ elimin parmakları açılmıyor.yani tam değilde yarım açılıyor.buna rağmen tertibatsız araç kullana biliyorum.ehliyet alırken direksiyon sınavında tertibatsız araç kullandırdılar.nasıl bir düzen anlayamadım.düz vites aracımıda satmak zorunda kaldım.şimdi uygun fiyata otomatik vitesli araç arıyorum.

Üst Alt