Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elimden engelliyim, hastane sürücü olamaz raporu verdi!?

derttücarı

Yeni Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben ankara numune hastanesıne özel tertıbatlı araç kullanabılır raporu almak için gittım fakat sag elımde engel var dıye olumsuz rapor verdıler motorlu arac kullamaz diye ora hakem hastaneymıs sımdı orası bu sonucu verdı dıye dıger hastanelerden alamazmıyım yanı hakem hastane oldugundan hepsıne bıldırırmı bu olumsuz raporu:confused:
NOT RAHATSIZLIGIM SEREBRAL PALSİ SEKELİ SPASTIK TETRAPAZİ 2 NOT zaten ehlıyetım vardı fakat gene böle rapor verdıler

Arkadaşlar bende sağ el engelliyim,Tertibatli araç için kayseriye müraacat ettit,vergi dairesiyle görüştüm.Otomatik Vites ve El freninde tertibat yapildiği takdirde ÖTV'den faydalanacağımı söylediler.

kayseriye müracat etme çünkü kayseri devlet hastanesi vermiyor rapor ehliyetinden de olma ekin kayra koç. Bu arada hakem hastane öyle rapor veriyor işte kanun yıllardır bi çare bulunumadı bu işe engelliler haftasında dile getirelim bu konuyu..

Spastiğim. H sınıfı ehliyetim var ama ÖTV indirimli araç alabilir raporu alamıyorum?

sipastık hastasıyım h sınıfı ehlıyetım var ötv indımı raporu vermıyorlar sag taraftan sıpastık hastasıyım el ve ayak h sınıfı ehlıyetım var ötv indımı raporu vermıyorlar h sınıfı ehlıyetı aldım fakat otv ıcın hashaneler motorlu arac kullanamaz raporu verıyor splere rapor olmazmıs prosedur buymus alan var ne yapmalıyım

arkadaşlar bende sag elimden engelliyim gittim rapor aldım ehliyet aldım araba aldım ....

arkdaslrımm numune banada surucu olamaz raporu werdı ben yırttım attımm kırıkkale ıhtısas hastanesıne gıttım tertıbatlı arac kullanır aldımm ehlıytımı aldımm araba alcam sımdıdee

Aklı başında doktor ve heyet bulana kadar aranmak lazım!

rapor alma umudum oldu sız ne dersınız

ben cp hastasıyım 2009 yılında ehlıyet almıstım h sınıfı ozel tertıbatlı arac raporu ıcın ankara numune egıtım ve arastırma hastanesıne basvurdum 2009 yılında onlarda dırek motorlu arac kullanmaz raporu verdıler o gunden bu yana bırdaha basvurmadım sag elımden engellı oldugum ıcın ayrıca cp hastalarına vermezler dıyordu herkes dunde sonkez sansımızı denemek ıcın ankarada baska bır hastaneye basvurdum önce benım hastalıgım norolojık oldugundan norolojı doktoruyla gorustum cunku en onemlı karar ona aitt kadın dedıkı benım ıcın sorunyok ben den okey ama ortepedı ve fızık ne der bılemem benım gorusum uygunsun fakat benım heyete gırdıgım gun gel dıgerlerınıde ıkna edersem fızık ve ortepedı bu rapor cıkarmı heyettten doner mı mevzuattan kalırmıyım

Teorik olarak da araç sürüş pratiği açısından da ehliyet almanıza mani hiç bir durum yok. "Sürücü olamazsın" diyen edepsizliğinden der! Hakkkınızı almak için zorlayın. Aklı başında nörolog diğerlerini de ikna edecektir...

H sınıfı ehliyetle kendım 2. El arac alıp kullanabılır mıyım yada otv varkını verıp

H sınıfı ehliyetım var ama bana ozel tertıbatlı arac kullanabılır raporunu vermıyorlar bende vazgectım ugrasmıyacagım fakat 2.el bır araba sıradan alıp kendım kafama gore tertıbat yaptırsam yada otv farkınıda odeyıp herkes gıbı araba alsam kullanabılırmıyım yoksa ılla bu rapormu lazım

evet o rapor olmayınca alacağın arabayı tescil ettiremezsin.

Üst Alt