Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el ve ayak parmaklarımda eksiklikler var. %40 rapor alabilir miyim?

aysebayrammm

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bu konuda danışabileceğim hiç kimse yok bu siteye yeni üye oldum bilgi verebilir misiniz

benim sağ elimde baş parmak hariç dört parmagım yarım ve bitişik
sağ ayağımda da iki parmağım yok
hastaneye rapor için başvurdum 1 ay sonrasına randevu verdiler sizce yüzde 40 rapor alma şansım nedr

ona göre sınava çalışıcam... kamu yönetimi mezunuyum sınav hakkında hiç bi bilgim yok düz memur olarak atanma oluyor bu bölümde okuyanlar nerelere atanabiliyor bilgi sahibi olanlar yazabilir mi aslında sorucak çok sorum var daha şimdilik bunlara cevap verirseniz çok iyi olur :)

Arkadaşım %40 oranı alabilmen için sağ alt extremite deki rahatsızlığını parmak eksikliğine gre deilde tablo 3-4 yürüyüş bozukluğuna gre rapor almalısn kanaatimce,neden diye sorarsan ayak parmak amputasyonundan iki parmak için enfazla %10 oran alabilirsin buda %40 alma şansını azaltır,

Rapor oranı kaç olur

Merhaba arkadaşlar ben rapor için başvurdum el ve ayak özrü için raporda ki oranlar % 8 %6 %5 ve %3 yazıyodu bu ıranlar kurulla birlikte yüzde 40 olma ihtimali var mı?

Üst Alt