Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el parmaklarım yok. Ehliyet alabilir miyim?

kursaduzun1994

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sağ el parmaklarım doğuştan yok h sınıfı ehliyet almak için devet hastanasınden randevu aldım yaklasık 3 sene önce ama bana sürücü belgesi alamaz diye rapor verdiler ama ben çok rahatlıkla araç kullanabiliyorum benim le aynı sorunu yaşayan yada benimle benzer bi engeli olan birisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Engel oranımda %54

Teşhis: Sağ üst ekstremitenin el bileğinden doğuştan yokluğu engel oranıda yüzde 54

özürlü kimlik kartı , sürücü belgesi alamaz itiraz ettim sizce sonuç ne olur ?

kursaduzun1994

Şimdi küfredeceğim suç olacak! Bir elinde kısıtlılık olan adama ehliyet vermeyecekseniz allah belanızı versin!

Siz engelli raporuna başvurdunuz sanırım? O raporu unutun! Başka bir hastaneye (hatta özel hastane de olur) gidin ve sürücü belgesi için rapor istediğinizi söyleyin. Bir uzman helim matbu evrağın kendini ilgilendiren yerini doldurur, imzalar ve sizi il sağlık müdürlüğü'ndeki komisyona sevk eder. Oraya gidip randevu alırsınız. Günü geldiğinde komisyona çağrıldığınızda durumunuzla ilgili kısıtlama kodları belirlenir ve ehliyetiniz onaylanır Bu yüzde yüz böyle olur. Hiç merak etmeyin.

Not: Buraya tıklayarak matbu Rapor evrağının bir renkli çıktısını alın ve gideceğiniz doktorda yoksa bunu kullanmasını isteyin.

Üst Alt