Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ el dört parmağımı kaybettim. ÖTV'siz araba alabilir miyim?

DEMİRBY

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ve Forum Yöneticileri Sağ el 4 parmağımı iş kazasında kaybettim sadece baş parmak var Araç kullanırken manuel viteste sıkıntı yaşıyorum vites atarken,Sağlık kurulunda heyete girsem otomatik vites araç kullanabilir
Ötv indiriminden yararlanabilir ibareli rapor alabilirmiyim acaba yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum görüşmek üzere inşallah

Benim de aynı şekilde sol el dört parmağım iş kazası sonucu kaybettim. B Sınıfı ehliyetim var Vergi Dairesine gittim sordum açtı yönetmeliği, yönergeyi raporunu alıp ehliyetini değiştirirsen ÖTV indiriminden faydalanabilirsin dedi. Rapor için başvuru yaptım pazartesi sonucu İl Sağlık Müdürlüğünden çıkacak, inşallah olumlu olur. (Sizce olumlu olur mu?)

İnşallah sonuç iyi olur hocam sevineceğin bir sonuç çıkmasını isterim,sonucu benimle paylaşırsan sevinirim görüşmek üzere inşallah hayırlısı olsun hakkında

Heyet raporu eğer rapor olumlu çıkarsa yani raporun ibaresi önemli o zaman Arkadaş vergi indiriminden yararlanacak 50.000 liralık bi aracı yaklaşık 30.000 'ne alabilecek inşallah

İl Sağlık Müdürlüğünden alınacak rapor hangi tür ehliyet alabileceğimize ve ne tür tertibat taktıracağımızı belirten komisyon raporu olacak, zannedersem bu raporda oran yazmayacak. Örneğin: Otomatik vitesli araç veya sağ eli bırakmadan vitesi değiştirebileceği tertibatlı araç kullanabilir şeklinde

Üst Alt