Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ diz altı ampute. Ehliyet raporumda ne yazmalı?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ehliyete yazıla bilmem için rapor aldım hastaneden ancak raporda şu ibare var H SINIFI EHLİYET ALIR GAZ VE FREN PEDALI EL KONTROLLÜ OTOMOTİK VİTESLİ ARABA KULLANA BİLİR yazıyor burda abart mamışlarmı sizce benim sag dizaltı ampute bacak sol bacagım saglam oldugundan buradaki ibare şöyle olması gerekmiyormu GAZ EL konturollü otomotik vitesli araba kullana bilir olması gerek rapora itiraz edeyimmi bilgili arkadaşlarım bilgi versin

Neyi abartmışlar?
Bedallar sağ da ya!
Onlar standarta göre yazıyor.
Dr. un suçu yok!

İşin görülüp görülmemesi ihtiyacların karşılanıp karşılanmıyacağı önemsiz.
Adam a maaşlı bi iş vermişler. Elinede yatki vermişler.
Böyle bir düzenleme yazılması gerekiyor. Adamda arasştırmadan etmeden yazıyor.
Ben yazdım düzenledim oldu diyor.

Normal olan raporu içeriğini vermişler sana, olması gereknde bu zaten, sağ ayak hem gaz hem fren oldugu için, elden özel tertibat vermişler uygundur. mesela benım sol alt ekstremite de diz ve ayakta hareket kısıtlılıgı var, bana da H sınıfı ile oto.vites araç kullanması uygundur ibareli rapor vermişti doktor. itiraz edip de hiç yorma kendini

Bence "Sağ bacağını kullanmasına gerek bırakmayacak şekilde gaz pedalı sola aktarılmış otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli d olabilirdi.

Üst Alt