Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ böbreğim tümör nedeniyle Alındı. Engelli raporu alabilir miyim?

Serhat/

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
3
Merhaba arkadaşlar
Sağ böbreğim tümör nedeniyle komple alındı birinci seviyeymiş. Pazartesi günü engelli raporu için kurula çıkıcam yüzde kaç rapor verirler.

Arkadaşlar merhaba

℅63 engelli rapor aldım

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

@Serhat/,

süreli mi verdiler 2 yıllık gibi , Allah büyük kendiliğinden böbrek üretebilirsiniz devletimiz bakınız çok şüpheci.amputelere 2 yıllık veren sistem bu....

umarım raporunuz işe yarar ...lütfen tuza artık daha dikkat edin...

Ek1 listede agir is kaybi gozukuyor.
Oran bakilmaksizin.
Rapora yaziyla yazildiysa muayene tekrari olmaz zannedersem.
Muayene tekrari isterlerse rapora israrla bobregin neden alindigini yazdirin.
Ekipriz raporlarini hastane arsivinden alip dosyay ekleyin.
Sgk tam manasiyla ikna olmus olur.

Forum moderatoru aslinda sabit konularda anlatmis herseyide biz aceleciyiz zannedersem .
Allah sifa versin

Son düzenleme:
@ramil,

Yeni sistemde muhtemelen emekli olamazsınız. Benim arkadaşın da böbrekten yüzde 60 raporu vardı. Anca vergi indiriminden Emekli olabildi. Diyalize falan giderse olursunuz sanırım...

merhaba, geçmiş olsun. peki sol böbreğinizde sorun var mı?

@the__erdem,
Merhaba sol böbreğim de bir sorun yok

@gannicus,
Yeni yasadan resmi gazetede yayınlanmadan bir gün önce 14.01.2025 tarihinde vergi dairesine müracaat ettim sonucu bekliyorum.

@hanifeaydin,
Merhaba 5 yıl süreli verdiler onkoloji kaynaklı hastalık olduğu için 5 yıl takip süreci olacak ama raporum da süreğen kronik olarak işaretli

Evet. Maalesef. Önceden vergi indiriminiz olaydı ve 14 ocakta emeklilik için başvuraydiniz belki olurdunuz. Artık böbreğiniz diyalize girecek kadar hasar almadığı müddetçe hayal...

Pardon. Yüzde 63 ile kesin olurdunuz...

tekrar merhaba,

%63'ün açıklaması var mı? tek böbrek sağlam dediniz. tümör için mi verildi? tekrar geçmiş olsun.

Üst Alt