Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ bacak polio sekeli ve kalp rahatsızlığı için %40 rapor verilmedi?

AHMET İNANÇ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
2001 yılında almış olduğum sağ ayak plio sekeli %40 engelli raporum
(sürekli )vergi indiriminden faydalanmak için baş vuruda bulundugumda % 28 ze düşürülmüştür ortapedi %20 yürüme bozuklugu
kardioloji %10 hiper tansiyon olarak rapor verdi...
Oysaki benim engelim dahada gün geçtikçe artmaktadır.
2008 tekrar amaliyat oldum bacagımın 3 yerinden ve dr. Demesi son amaliyatın bir daha herhangi bir müdahale edilemeyeceği daha kötü sonuçlara yol açaçağıydı..
Oysaki şimdi yüksek tansiyon kalp çarpıntılarım (ilaç kullanıyorum ilaç raporum var) sağ ayak plio sekeli ama %40 rapor alamıyorum
ne yapmam gerek nereye baş vurmam gerek arkadaşlar...
Ortapedi fizik ve noroloji 3 de aynı yerden yani yürüme bozuklugundan rapor verdi...o yüzden diğer ikisini iptal edildi % 40 tamamlayamadım ...
Yardımcı olursanız sevinirim....

Tansiyon yüzde 10 veriliyor,Eyer Eko sonucunda kalbindede bir sıkıntı olduğu tespit edilirse ona gorede ayrıca oran verilir.çarpıntı ve yorulma kalp hastalığının habercisi olabilir bir Ekokardiyografi çektirip sonucunu bir Kardiyolog doktortuna göster.

öncelikle geçmiş olsun evet dediğin gibi 2001 de verilen oran cetveliyle şimdiki arasında dağlar kadar fark var maalesef belirtmiş olduğun oran doğrudur artık bu rahatsızlığa bu kadar oran veriliyor kardiolojiye raporlarını gösterdinmi durumunu anlattınmı gerekli tetkikler yapıldımı eğer bunlar yapıldı da sana kardiolog oran vermediyse kalple ilgili problemin yok demektir ama yapılmadıysa tekrar dene derim bu arada baktın olmadı yargıya git çünkü raporun sürekli hakken yeniden verilebilir

Üst Alt