Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayak polio sekelinde ehliyet rapor detayları nasıl olmalıdır?

ulivatar

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
9
Merhaba Arkadaşlar

Sağ bacakk Polio alt sekeli hastasıyım ,ÖTV saraç alacağım bunun içn çıkartcağım raporda,forumdan araştdığım kadarıyla
ÖZEL TERİBATLI ARAÇ ULLANBİLİR,ÖTV DE MUAH OLABİLİR,yazması rekmekte,doğrumudur?

Bu iki ibare haricide yazılması geren birşey varmıdır? Ayrıca Sağ bacak Polio Alt Sekeli bir hastanın ÖTV den muaf araç alama gibi bir durumu söz konusu olabilir mi?
Son olarak Corollayı çok beğenim.Site fiyatı 74000 tl advance paketi.74000/1,45=1,45 tl doğru bir hesaplamamıdır?

Ekli rapor ve ilkkez ehliyet alımı süreci hakkında

MErhaba rapor alış nedenim sağ ayaktan çocuk felcidir.Şuan sadece raporu almış bulunkatayım.Bu raporu alış ve ehliyet kursu vs süreçleri paylaşacağım.Forumda ehliyet yasası değişti 2 ayı geçmesine rağmen ben süreci anlatan bir paylaşım göremedim.Bütün konular h sınıfın b ye dönüşmesi ile iglili malesef.

Rapor ektedir bu rapor ile ÖTv den muaf olurmuyum o konuyu bilmiyorum şu an,bu sorunun cevabını bilen varsa yazsın lütfen.

Ben bu hafta ropor için devlet hastanesine gittim ve normal süreçten farklı olarak rapor aynı gün teslim edilmedi ve bana söylendiği kadarıyla ilgili sağlık müdürlüğüne gitti.Orada toplanan komisyon (Cuma günüymüş) raporu hastaneye geri yolladı ve ben teslim aldım.Buraya kadar karşılaştığım sorun, bu durumu bilmediğim için raporu aynı gün almaya gitmek ve bir resim eksik olduğu için 2.asıl raporu alamamam oldu.Resmi kendileri eksik alıyor uyarın.neden 2 asıl rapor geldiğini bilemiyorum.Konuyu elden geldiğince güncelleyeceğim.

dkyWMr.jpg

bende şuan rapora yeniden başvurdum istanbul ÇAPA da. eksik olan yerler vardı değerlendirilmesi içn.. doktoruma da konuyu izah ettim sen yaz dilekçeni değerlendiririz dedi. 1 ay olacak dilekçem çıkmamış yoğunluk falan demekki tam olarak ne olacağı bilinmiyor. 10 gün sonra dilekçe çıkar demişlerdi

ne eksiklik vardı? ÖZel tertibatlı araç kullanır dışında yazması gereken birşey varmıy mış?

ulivatar

Yukarıdaki rapor araç alımında işe yarar ama ehliyet için geçersizdir. Ehliyet için aile hekimi ile başlayan ve il sağlık müdürlüğü'ndeki komisyonda sona eren bir rapor süreci olmalı...

Üst Alt