Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ ayak engeli için özel tertibat nasıl olmalı? Nerede yaptırabilirim?
mrhba arkadaşlar rabbim hepinizin hepimizin yardımcısı olsun..bende otomotik vites araç almak istiyorum ama ben iki ayağımıda kulanamiyorum..
elden nasıl bir tertibat yaptırabilirim bilgisi olan varsa paylaşırlarsa memnun olurum şimdiden teşkr ederim..
ayrıca satılık aracı olan arkadaşlar bana maile ulaşırlarsa mail adresim engelli-05@hotmail.com
Bayrak şensoy makina olarak ,
tertibat ve proje işlerinde türkiye geneli hizmet vermekteyiz.
Bizi aramanız durumunda 1 gün içinde tertibatlarınızı takmaktayız.
Benimde sag ayakta engel var elden tertibatlı yaptırmaya sıcak bakmıyorum .çok araştırdım sag ayak engeli ile otomatik vitesli araç kullanılamaz elden tertibat yaptırmak lazım deniliyor . sagdan sola gaz pedalinin alınmasını sizden ögrenince açıkcası umutlandım
sag ayak engeline böyle bir tertibat yapılması beni çok sevindirdi ,rapordaki ibare tam olarak nasıl yazmalıdır sözlermisiniz?
Arkadaşlar Ben 2010 hazirandan beri Hyundai Getz Otomatik vites kullanıyorum. Soltarafa gaz pedalı yaptırdım. Alışıncaya kadar kullanmakta belki zorlanabilirsiniz( Eğer normal araç kullanmaya alışkınsanız) ama daha sonra çok kullanışlı olduğunu görürsünüz.
Gül Hanım Merhabalar efendim,
Sağ ayağımdaki ortopedik engelimden dolayı raporumda da belirtildiği üzere sol ayak gaz pedalı yaptırmam gerekiyor. Sizin yaptırdığınız tesisat çok başarılı ve kullanışlı. Ben de aynı tesisatı yaptırmak istiyorum. Projenizi blackrose_user@hotmail.com adresime gönderebilir misiniz? Projeyi çizen ve yapan kişileirn adres ve telefon bilgilerini benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kayseride yaşamama rağmen izmir de bu tesisatı yaptırmak istiyorum.
Emeğinize sağlık kendinize iyi bakın...