Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağımdan engelliyim. Gazı sola aldırabilir miyim?

SİRLAN

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sıfır araç alırken bilgim var bazı şeylerden ama bügün türk standar endüstrisini aradım otomatik vites araçlarda benim özürüm sağ ayağımda gazı sola almak istediğimi söyledim bana olumsuz cevep verdiler arkadaşım dublo almış dedim o sola aldırmış dediğimde olamaz öyle birşey yanıtını verdi gözümle gördüm bunasıl bir sistem onlarmı bilmiyor yoksa başka bir yolu var şimdiden teşekkürler

Hüseyin h sınıfı ehliyetim var sağ ayagımda problem (doktor raporu sol ayaktan gazpedalı otomatik vites araç kullanır ibareli raporum ) ve ehliyetim var .. sol ayaktan gaz pedalı aracım var 12.31.2012 de aldım.. açıklamayı yazmamışsın ama . neden olmazmış?

SİRLAN;
benim de engelim sağ ayak polio sekel gaz pedalı sola alındı alınmaz diye bişi yok üstelik bu ikinci aracım ikisinide sıfır aldım

Arabanın teknik özelliği bozulmaz sana elden gazlı olur dedi antalya tse oysa ben yapan arkadaşım var
+ benim raporumda sadece % 44 3 derceye giriyorum + yeniden rapor çıkarmam gerekmiş bende h sınıfı ehliyetim olduğu halde raporumda tertibatlı araç kullanır yazısı yok diye tse yazılı rapor istiyor uğraşmak çokzor

Bende gazı sola aldırdım.Elden kullanmaktan daha rahat..

Arkadaşlar benim her iki ayağımda da polio sekeli var ayrıca bacak kaslarım zayıf olduğu için çömelip kalkamıyorum kollarımdan destek almadan,Ayrıca ayak bileklerimi de tam olarak oynatamıyorum (Yukarı aşağı) fakat yürüyebiliyorum şehir dışında trafiğe çıkmadan düz vites araç kullanabiliyorum pedallara yeterli kuvvette hakim olabiliyorum:) Otomatik vitesle çok daha rahat kullanabileceğime ve trafiğe çıkabileceğime inanıyorum kursa gidersem ehliyet alabilme şansım nedir sizce ?? araç almayı ciddi olarak düşünüyorum..

Üst Alt