Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ ayağım protez. ÖTV indirimli araç almak istiyorum..?

gepa_35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benimde aynı sorunlarım var h sınıfı ehliyetım var sag ayagım protez ötv den yararlanarak araba almak istiyorum raporumda h sınıfı ehliyet ala bilme ve ötv indiriminden vb. gibi yararlana bilme yazıyo bu rapor olurmu ve ropor suresi istiyolarmı 6 ayı veya 1 seneyi gibisinden benim raporum sureklıdır ibaresi var bide ehliyete protez ayak veye bacak gibisinden işletmemiz gerekiyomu

Mrhba alabilirsiniz aracı aldığınız zaman firama size bilgi veriyor..raporda ötv den yararlanabilir yaziyorsa alırsınız..

Eğer sağ alt ekstremitede kısıtlılık olduğu raporda yazıyorsa, tahmin ediyorum elinizdeki raporla ötv-mtv istisnalı araç alabilirsiniz. Maliye "özel donanım ibaresi nerede" diye sorun çıkarmaz bence. Ama siz yine de öncesinde vergi dairesine gidip danışın.

Ehliyet alırkenki raporda "özel donanım" ibaresi var mıydı?

raporumda özel tertibatlı araç kullanabilir h sınııfı ehliyet alabilir niye yazıyor

ehliyetimde ise H özel tertibatlı (otomobil) yazıyor

ve raporumda ötv-mtv vb. gibi şeylerden yararlanma yazıyor ZERYAM adlı kullanıcı arkadasım

raporda "özel donanım" ibaresi var ve sağ ayakta kısıtlılık olduğunu gösterir tanı mevcutsa, evet, ötv-mtv indirimi ile özel donanımlı araç alabilirsiniz.

Üst Alt