Arkadaşlar gece yatarken Clonex 600 mg ve Seroquel 100 mg alıp uyuyorum. Sabah 6'da yapmam gereken bir şey için kalkıyorum. Sonra tekrar yatağa uzanıp kendime gelmek için (M.Wake) diye bir ilaç alıyorum Yarım saat içinde zihnim açılıyor. Uyku hissi kayboluyor. Ama ailem , yapay zekadan bu ilacın yan etkilerine bakarak, kullanmama karşı çıkarıyorlar. Ama onların tedirgin olduğu şeyler bu ilacı yüksek doz alırsan oluyor. Uzun zamandır onlara çaktırmadan kullanıyordum. Geçenlerde açık verdik. Pantolonun cebinde 1 tane kesilmiş tablet kalmış. Çamaşır makinesinde yıkanırken cepten çıkmış Ellerine fırsat geçti. Sen gene m.wake mı kullanıyorsun ? diye tartışma yaşadık. Annem, elimdeki 2 kutuya yakın ilacı aldı ; içim cız etti. Babam diyor "oğlum bu ilacın yan etkilerini görmüyor musun? Neden kullanıyorsun ? Ben de diyorum ki clonex 600 mg ve seroquel 100 mg alıp sabah ayılamıyorum. O zaman kahve iç kendine gelirsin diyorlar. Derdimi bir türlü anlatamıyorum. Zoruma giden başka bir konu da böyle ağır ilaçlara ve psikoz gibi zor bir hastalığa rağmen çalışabiliyorum ama bu durum 2. planda kalıyor.