Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsatta kimlerin kullanacağına dair yanlış ibareler yazılması!?

Bertoned

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar benim ozel tertibatli bir aracim var. Bu araci esiminde kullanabilmesi icin TSE den belge alip trafik sicile verdim. Yeni ruhsat cikti ama ruhsata bi kase vurmuslar kasede yazan ifade benim degilde ucuncu dereceye kadar akrabalarimin ve noterce belirlenmis surucunun kullanabilecegi yonunde altindada "engelli tert.arac.sah.3.dereceye kadar kan ve sihri yakinlari kullanabilir" yaziyor bu kaseyi bildigim kadari ile kendi kullanamayacak olup %90 engelli adina alinan araclarda yaziyorlar. Bu bir sorun olurmi memurun yanlisi sonucta.

Bu da resmi: http://i.hizliresim.com/2j3JZA.jpg

Bertoned

Yanlış bir ibare yok. Olması gerektiği gibi: "engelli tert.arac.sahibi.3.dereceye kadar kan ve sihri yakinlari kullanabilir"

Konuyu hortlatayim hocam.
Kayin pederim %100 engelli ve duskun duruma düştüğünden beri esim ve ben bakimini ustlendik ve biz bakiyoruz... 2015 haziran ayondan beri bakima muhtac durumda 2016 aralikta arac otv siz arac alimi konusunda oneride bulundu kayinpederin bir yakini onun vasitasiyla sureci inceledik herseyi ayarladik ve aldik cok şükür bir arac bu araci damadi olarak ben kullanabilir miyim trafikte ben kullanirken yakalanmam sorun teskil eder mi. Kan bagina tabi olmuyorum bildigim kadariyla ama bu sihri ibaresine tabi miyim acaba konu hakkinda detayli bilgisi olan bir arkadas yetkili cevap verebilirse cok memnun olurum...

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt