Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal ve zihinsel bölümü işaretli olmayan raporla vasi tayini olmadan ÖTV'siz..?

Mehtap783

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İygunler babamın 96 ağır engelli raporu var arac almak istiyoruz raporunda ruhsal ve zihinsel bölümü isaretli deil bu raporla vasi tayini olmadan arac alabilirmiyim elimde yeni alınmız arac vekaleti var bu vekaletle isimi halledebilirmiyim arac alacagim bayiye sordum sorun olmaz dediler kafama takıldı birde siz tecrübeli arkadaslarımın bilgilerini almak isterim iygunler

Rapor arkasındaki zihinsel yada ruhsal engel kutucuklarında çentik olmasa bile raporun ön yüzünde alzhmier hastalığı var ise bazı trafik tescil şubeleri vasi kararı istiyor..bazı trafik şubeleri alzhmier hastalığının derecesine göre hastaneden zihinsel engeli yoktur yazısını yeterli görüyor..her ilde farklı uygulamalar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayzaymır yazmıyor hafif demens ve kalp hastaliklari vs vs var

Demans hastalığı alzhmier oluyo zaten..türkçe karşılığı bunama..hafif olması %25 anlamına gelir..çoğu tescil şube zihinsel engeli yoktur şeklinde hastaneden yazı ister ve tescil yapar..bazı tescil şubeleride örneğin ankara trafik şube hafif demans olsa bile vasi kararı istiyor..bulunduğunuz ildeki trafik şubesine gidip sorun onlar yol gösterecektir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim çözemedigim konu aracı alıcagımiz bayi rapordan sorun cikmaz vekaletle alabiliriz diyor kafam cok karisik

Mehtap783

Zihinsel ya da psikiyatrik değerlendirme içeren raporla vasi kararı olmadan araç almak mümkün değildir. Ama kutucuklar boşsa, bence gözden kaçar... Yeter ki babanız noterde vekalet verebilsin size işlem yapabilesiniz diye. Bence şansınızı deneyin.

Vekaletini aldim suanda araba islemlerimi baslattim süreci paylasıcam

Üst Alt