Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal duygusal engelliyim. Terk edilince yaşadığım kıskançlık sorunu..?

markinyos

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Ruhsal duygusal engelliyim
Sosyal anlamda berbatım
Sevgilim öğrenince terk etti
Aradan az zaman geçmesine rağmen yeni sevgili yapmış

Deliriyorum

Bana asılan da çıkma teklif eden de kendisiydi, ben asosyalim içine kapanığım

Kafama o kadar taktım ki saat gece 3'ü geçti uyuyamadım

30yaş üstüyüm

Kendinizin de bir hayatı olduğunu hatırlayıp, hobilerinize ve hayatta yapmak istediklerinize odaklanın derim. Başka bir kişi sizi bu kadar etkilememeli. Hastalıkla beraber zor ama yapılamaz değil.

@markinyos, Farkında olarak,
Beynini sessizleştir, o seni üzen sıkıntıları gözlerini kapat ve karşına al ve o nun seni yenmesine izin verme " o düşğnceler mi ? Güçlü yoksa sen mi? Eğer ona senin ğüçlü oldugunu ispatlamazsan seni kimse kurtaramaz sürünürsün"bunu da sen istemezsin zaten, İstegramı sil oyun oyna kesinlikle yeşillikli yerde yürü sık sık, hatta paran varsa git 200m2 hobi bahçesi al meyve agaçları dik, bak o zaman sana sövene bile sinirlenmez ona neden gerginsin dostum diye çevap verirsin,
Bulundugun Varilin içinden çık

@markinyos, yaaaaa bide boş ver insanlar için hiç değmez ( emin ol hayvanlar tarafından itilik kakılmadıkca , hayvanlar sen den nefret etmediği müddetce ) korma 👍🏼 insanları sallla takma kafana,
Eger sevgi dolu hayvanlar sen den umudunu kesmişse iste o zaman kork, ne demek istediğimi anla,

En azindan azda olsa guzel bir seyler yasamissin oyle dusun. Mesela Ben su yasima kadar hic iyi bisey yasayamadim yasim 27 beni dusun rahatla

Sen de bastan söyleseydin kiza hastalığını
Belki yapamayacağını düşünmüştür
Normal karşıla böyle şeyleri onun fikri böyle olabilir demek ki
Kendine başka bi arkadaş bulmaya çalış bence
Taka taka hasta olursun çünkü
Konuştuğumuz insan sonsuza kadar bizim olacak diye bise yok

Neden soylemedin bastan hastalığını
Sen de kizi kandirmis olmuyormusun peki
Surekli kiza yukleniyorsun kendine sevgili bulmuş diye ,ne yapmasını bekliyorsun ( söyleseydin bastan hastalığını kıza )
Biraz da kendi hatanı görerek bak duruma

Son düzenleme:
Üst Alt