Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rize'de EKPSS kursu var mı?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Rize'de ikamet eden var mı aranızda? Rize'de ekpss kursu ypk galiba. Bu konuda ilgili birisi bana bu konuda talepte bulunmanız gerekiyor , demişti. İlgili yerlere kurs talebimizi bildirirsek belki kurs açılır. Birçok ilde var ama Rize'de yok.

[FONT=sans-serif]Halk Eğitim Merkezleri ve belediyelerin engelli kordinasyon merkezleri ekpss kurslarını ücretsiz olarak veriyorlar, kurslar genelde Ocak ve Şubat aylarında başlıyor sınav zamanına kadar devam ediyor, halk eğitim merkezine ve belediyeye gidip bilgi almanız iyi olacaktır.[/FONT]

Ben istanbulda kadıköyde başvurdum 21 ekimde başlıyor ocak şubatta başladığına şahit olmadım hiç. Bulunduğun ilçe veya yakın ilçelerin engelliler merkezine telefon ile iletişim kurarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum.

nostaljik

Arkadaşımızın bahsettiği gibi en doğru bilgiyi bulunduğunuz ilin halk eğitim merkezleri ve engelli koordinasyon merkezlerinden alabilirsiniz, kursların başlama tarihleri illere göre değişebiliyor.

Üst Alt