Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Remisyonda psikozum. Sadece uyumak için ilaç kullanıyorum. Başka bir sıkıntım yok

@Descartes,
Geçen ay doktora gittim senin gibi bana remisyondasın dedi ama pozitif belirtilerden silik kalıntı işitsel halüsinasyon yaşıyorum ama hayatımı fazla etkilemiyor . 7 yıldır sende sanrı olmamış atak olmamış çok iyi gidiyorsun dedi . Ama ara ara sesler artıyor ama elhamdülillah sıkıntı olmuyor artık.

Çok ilginç bu millet. Uyku testi için evraklar vardı. Kardiyoloji uzmanının odasında unutmuşum. Otobüse bindim sonra aklıma geldi. Geri gittim hasta var diyor. Evrakları unutmuşum dedim aldım evrakları tekrar bindim otobüse eksik. Uyku testine giderken yanımda götüreceklerim kağıdı falan vardı bunu sakın kaybetme demişti Ordaki memur o eksik. Hiç sevmem böyle işleri başıma heliyor

@osmangazi,
Eczaneye gittim. Paligis eksikti, Rexapin 1 kutu kalmıştı. Bi ilacın 4 aralıkta diğeri 9 aralıkta biter dedi. 1-2 hafta sonrasını diyor, normalde ilaç 1 ay sonra bitiyor. Dalgınlığıma geldi, tamam dedim.

Forumdaki bu mesaj aklıma geldi, acaba o eczacı da zaman algımı mı test etti? Eğer öyleyse içinden Allah şifa versin demiştir xD

@Pickle, Eczacının niye senin algını test etsin pisikiyatrist mi o her şeyden mana çıkarma🙂

O sistemde ki ilaç bitme süresini söylemiş senin elinde fazla ilaç olabilir.

İlaç bitme sürelerin sende e devletten ilaç kullanma süresi bölümünden bakabilirsin eczaneye sormadan.

@kara duman,
19 ve 24 aralıkta bitiyorlar, ben yanlış hatırladım o zaman. Eczacı doğru söylemiş.

Sistemde gözüken fazladan ilaç yok bende. Rexapin 1 kutu var, tam 1 kutuyu kullanmadan önce de Paligis aldım.

Evde fazladan Paligis var ama dediğim gibi sistemde kullanım süresi geçtiği için yeni kutu alabiliyorum.

Yeniden aldım çünkü kullanırken yetmeyecekti. Hem evde durur.

Üst Alt