Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süreli verilmesine neden olan tanıları rapora yazdırmamak mümkün mü?

Konular
21
Reaksiyonlar
22
süreli engelli raporu alındıgı zaman sureli engelli puanlarının cikartilarak raporun surekli olarak verilmesi icin (süreli 50 yerine surekli 40) il saglik mudurlugune dilekce verilebilir mi? hasta süreli(geçici) hastaliklarindan verilmis puanlarindan feragat etmek istiyor ki raporu surekliye cevirebilmesi icin, mumkun mudur?

Raporda SÜREKLİ olacak tanı(lar) varsa eğer rapor zaten sürekli olur.

Siz SÜREKLİ olmasını istemiyor musunuz?

hocam iyileşmesi mumkum hastaliklarim var epididim kisti gibi onun dışında kireçlenmelerim ve iki adet yüksek tibial osteotomi operasyon geçmişim var bir hekimle konuştum eğer bir hastaligin bile yuzde bir ihtimal kendi kendine tamamen iyilesebilme kabiliyetine sahip ise sürekli rapor vermezler unut dedi

hani kireçlenmeler falan sürekli rahatsızlık evet ama iyileşebilme kabiliyeti bulunan rahatsizliklarim da var sürekli raporu alabilmek icin onlari rapordan cikarttirmak isterim

hocam bunun cevabını bende merak ediyorum ama iyileşme ihtimali olmayan kanser hastalarına bile süreli veriyorlar. bndede uyku apnesi vertebra kırığı genetik kolesterol genetik derin ven trombozu 3 kere geçirdim ömür boyu comadin kullanacaksın dediler.faktör 5 leiden heterezigot. 4 yıldır süreli alıyorum. sordum iyileşme yada kötüleşme ihtimalin var dedi heyet :) bunların hiç biri iyileşebilir değil diyemedim adamlara. lütfen sorunun cevabını öğrenirsen bana da söyle.

birde şöyle birşey duydum yüksek oranlı raporlara sürekli vermiyorlar dedi bir hastane memuru. kırk olsun süresiz olsun benimki 75 süreli bıktım her yıl aynı sıkıntıları çekmekten..

hocam sürekli hastaliklarimdan puan yetiyorsa il saglik mudurlugune dilekce yazip tekrar kurul karsisina cikarim olmadi idari dava acarim idari dava net cozum

hakem hastaneye gönderirler bi denemekte fayda var. onlar belki dava dan korkup süresize çevirir. çünkü dava açılmasından gerçekten korkuyor heyet iyi inceliyorlar hastalıkları. açıkçası ben davaya cesaret edemedim. lütfen banada mesaj at sonuç alırsan (y)

Üst Alt