Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süresi doluyor. Araç almak için yenilemeli miyim?

bitter çikolata

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benımm vergı ındırımımlı surelı raporumun gunu dolmak uzere , araç almak ıcın h sınıfı ehlıyet yeterlımıdır yoksa yenıden mı vergı ındırımı raporu almam gerek , dıger bır konuda daha var bılgısı olan arkadaşlardan rıcam engellı araç ıcın 5 yıl dolduktan sonra araç yenilemek ıcın de tekrar rapor gerekırmı tskler

ehliyetlerin değişeceği yönünde haberler var sanırım haziran gibi. en iyisi rapor alman diye düşünüyorum .

Araç alimi için vergi indirimi olması yeterli değil en geldiniz ya ortapedik yada rapor oranı 90 olmalı her engeli olan yararlanamiyor rapor sureli ise tabiki yeni rapor gerekli 5 sene sonra

allakası cvp ıcın tskr ederım benım h sınıfı ehlıyetım var araba almak ıcın ehlıyet yeterlımı tekrardan vergı ındırımı ıcın rapor almam gerekmı bunu öğrenmek ıstıyorum suankı elımde olan raporun gunu dolucak onu ehlıyet alırken vermıslerdı otv ınıdırmı de yazıyor tekrar ındırım ıcın rapor gereklımı

bitter çikolata
user-offline.png
Süreli raporsa tekrar çıkartacaksınız, H sınıfı ehliyet tek başına yeterli değil.

Araç alım tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli olan bir rapor lazım. Yani raporun bitiş tarihine 6 aydan fazla bir süre olmalı. Aksi halde o raporla araç almak mümkün olamaz.

Üst Alt