Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun sınava yetişememesi halinde ne yapacağım?

Enginsar

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Sağlık kuruluna müracaat ettim, göz + okb den göz doktoru 30-35 oran alırsın dedi, psikiyatr okb için 3 ay takip etmem lazım seni dedi. Bende raporumun sınava yetişmesi gerektiğini yardımcı olmasını istedim ama sonuç değişmedi. Şimdi arkadaşlar 23 şubatta başvurular başlıyor ama benim raporum 3 ay sonra verilecek gibi ben bu sınava nasıl girebilirim ? Bir önerisi çözümü olan var mı ? Hasta olup hakkını zamanında alamamak kötü bir durum 2 yılıma mal olacak bu sınava giremezsem.

bu sınav senin için geçmiş sen bir dakine iyi çalış çalış ki iyi puan alda atan hasta olup hak alamama yok gibi duruyor sen önceden başvur saydın almış olurdun raporunu Enginsar

Hasta olup hak alamama yok diyorsun 15 senedir bu hastalıkla boğuşuyorum ve bu hastalığa oran verildiğini yeni öğrendim. Doktor eğer doktorsa hastasını bilir mağdur ederek dahada hasta etmez. Sende çok biliyorsun değilmi ? Umarım geç kalırsın sende çok istediğin bir şeye farkında olmadan ozaman anlarsın beni ve kimseye böyle gevşek sözler sözlemezsin.

sen bayağı bir hastasın galiba yazıyıda okuya mıyorsun sen bazı hastalıkların tanısının nasıl ve hangi sürelerde konduğunu biliyon mu bu boyacı küpümü ki hemen verilsin sen heyete girmeyip yada hastalığını söylemezsen kim nerden bilsin ki sen cekap mı yaptırıyom sandın soruna verilen cevap hoşuna gitmeyince gevşek mi olunuyor sen atar yapınca erkek mi oldum sanıyon kendini Enginsar

Nekadar boş muhabet ediyorsun bi bilsen.

Doktora hasta şikayetlerini söyler doktor olan anlar bukadar basit bu işin bir ölçüm cihazı mı var ölçsün gevşek adam!

He he sen dolu muhabbet ediyorsun
Sen bakınca anlayan doktor bulursan paylaş bu sitede öyle doktor arayan da çok bulamayanda ama sen gercekten rahatsızsın anlama sorunun var

Evet ben hastayım hasta olmayanın bu forumda işi ne ?

İlla her yerde çıkar senin gibi boş muhabet eden biri! Şişim şişim şişik gevşek sami...

sakin olun arkadaşlar. bizim işimiz sorun çıkarmak değil çözüm üretmektir.

15 senedir bu hastalıkla boğuşuyorum demişsin. öyle ise bu hastalıkla ilgili doktorların raporları ilaçları tanıları kayıtlardadır. o kayıtları raporları bulup heyet e sunduğunda heytteki doktorun takip etmesi gerekmeden hastalığa düşen oranı verir.

iş te bu işine gelmeyen cevap çıldırttı arkadaşı soru soruyor cevap veriyorsun atar yapıyor

Suskun Mutsuz Umutlu

Bunu teklif ettim benim gözlemlemem lazım dedi kabul etmedi :( raporumu 3 aylık takip sonunda neticelendireceğini söyledi rapor sürecim bu durumdayken başka hastanenin kuruluna başvurmamda bir sakınca olur mu acaba ?

Arkadaşım 15 yıldır sürekli gittiğin dr yoksa şayet başka bir hastahanede şansını elbetteki deneye bilirsin eczaneden kullandığın ilaç dökümlerini al dr göster ki 3 aylık süreyi ortadan kaldırsın dr kendini garantiye allak için ben üç ay gözlemleyeceğim demiş

şişiksami İşine bak sen, ya başta adam gibi önerini vereydin yada şimdi sus... Daha fazlada polemik yaratma.

Enginsar hiç vakit kaybetme engelli raporu vermeye yetkili başka hastaneye git. bütün gerekli ilaç ve evrakları yanında bulundur raporlar kayıtlar vs.

Hani sistemde başka hastanede başvurum olduğu görünür mü görünürse bir sorun teşkil edermi diye düşündürtüyor beni. Bu arada alakadar olduğunuz için teşekkür ederim.

Başvurunuz hastane tarafından sistemde paylaşılmışsa evet görünür.

Valla 2 sene sonra işler bozulacak.Yeni yasa çıkacakmış Az engelli olanda haklardan yararlanacakmış.Öyle olduğunda ekpssye girenlerin sayısı 4-5 kat artar bir anlamıda kalmaz artık bu sınavın.Zaten doğru düzgün kontenjan vermiyorlar.

Aynı hastanede başka bir psikologa başvuramaz mısın Yıllardır bu hastalıktan muzdarip isen ve elinde belgelerin var ise doktor oran vermeliydi gereksizce işi yokuşa sürmüş..

Üst Alt