Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumla H değil B sınıfı ehliyet alabilir miyim?

kahraman67

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2007 tarihli,yüzde 84 ve sürekli olan raporla vergi indirimi için muracat ettim fakat ankara bunu kabul etmedi ve ben 19.11.2013 de yeni bir rapor aldım. fakat bu raporum da h sınıfı ehliyeti alamaz ,ve ayrıca,5 yıl sürelidir denmiş.yüzde 67 olan bu raporla h sınıfı değil de b sınıfı ehliyet alabiliyorum.ben bu durumda nasıl indirimli araç alabilirim.

bu durumda h sınıfı ehliyet demek kişinin araç kullanımında yani el-ayak gibi uzullarda kaybı var ise ozaman bu sınıfa tabidir fakat böyle bir durum söz konusu değilse eğliyet almanız mümkün görülmüyor..örnek:%72 özürle ve vergi indirimi mevcut akciğer hastası sadece erken emekli olabiliyor . ÖTV muhaffiyeti mevcut değil.

Tamamen engelinizin ne ile ilgili olduğuna bağlı. Ama iş sadece H sınıfı ehliyet almakla da bitmiyor. Her H sınıfı ehliyeti olan indirimli araç alamıyor. Stresli bir süreç, hakkınızda hayırlısı...

Neden h sınıfı ehliyet verilmedi? Sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olmaya mani bir durum yoksa, H sınıfı sürücü belgesi verilmesi gerekir.

Üst Alt