Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda sadece kimlik kartı bölümü işaretli. EKPSS için sorun olur mu?

lodos.47

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Raporumun arkasında sadece engelli kimlik kartı için alındı kısmı işaretlenmiş. Bu bir sıkıntı yaratır mı. Ben lisans mezunu olarak ilk defa sınava gireceğim. Başvuru sırasında başvuruyu alan ilk doktor da engelli kartı için başvursan tamamdır cemişti ama burda yazılanları okuyunca içime kurt düştü.

girersin atanırsın ama kurum belki yeni rspor isteyebilir tek sorun bu olur

yani kesin bir şey yok diyorsun ? aynı durumda olan başka birileri var mı acaba ?

Ben hastaneye gittim. Bu meseleyi raporuma yazdırmak istedim. Sıkıntı çıkmaz dediler. Çalışabilir ve çalıştırılacağı alan kısımları değerlendirilmiş, bu yeterli dediler.

Gidecek olduğunuz kurum yeni rapor isteyebilir . Raporda çalışabilir ibaresinin bulunuyor olması gereklidir diye biliyorum. Sınava girişte sıkıntı yaşanmaz ama atandıktan sonra çalışabilir ibaresini görmek isteyeceklerdir.

evet çalışabilir ibaresi şart özellikle psikolojik rahatsızlığı olanlardan çalışabilir raporu isteyeceklerdir

benimkinde çalışabilir yazıyor. Allah razı olsun baboşlar. Braz rahatladım :)

Üst Alt