Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda 'ÖTV indiriminden faydalanabilir' yazmadığı için araç alamıyorum?

Fireonly

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım almak istiyorum Benim H ehliyetim var ve raporumda H sınıfı sürücü belgesi alabilir elden kumandalı özel tertibatlı araç kullanabilir (herikiel ) yazıyor ben 2 haftadır araba almak istiyorum ama bir sorun ile karşılaşıyorum raporda ötv indirimden faydalanabilir diye yazı ekletmem gerekiyormuş rapora internette araştırmadığım site kalmadı çoğu kişi ehliyet ve raporunu götürek araba alıyormuş bana bu konu hakkında bilgi verirmsiniz lütfen

Hastaneden özel tertibatlı araç kullanabilir şeklinde aldığınız bir rapor zaten vergi muafiyetinden faydalanabilir anlamı taşıyor. Ancak raporu alırken ÖTV indiriminden faydalanmak istediğinizi söylerseniz ve verecek doktor insiyatif benim elimde sarhoşluğuna kapılıp şahsi gıcıklık yapmaz ise raporda ÖTV indiriminden faydalanır yazar...

arkadaşlar merhaba;raporumu yeni aldım ama hayal kırıklıgı yaşıyorum
raporumda yazılanları sizinle paylaşıyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
her iki kalcada artroz.hafif %18 kifoz artışı 70 derece ,ankiloz % 20 tablo 3-4 göre tüm vucut fonksiyon kayıp oranı.
boy kısalıgı nedeni ile pedalları yükseltilmiş sürücü koltugu ve aynaların ayarı yapılmış özel tertibatlı arac kullanması uygundur.h sınıfı ehliyet alır . ve malum rapor oranı % 36 ......şimdi arkadaşlar sizden ögrenmek istedigim bu rapor dogrultusunda ben ötv ödemeden h sınıfı ehliyet aldıktan sonra arac alabilirmiyim .yada rapora itiraz etmem mi gerekl
beni bilgilendirmenizi rica ediyorum ..saygılarımla

Şimdi ben bu elimdeki raporla araba alabilirmiyim alamazmıyım :(

yanlız hüso;

Bu raporla ve sahip olacağınız H sınıfı ehliyet ile ÖTV muafiyetinden yararlanarak araç alabilirsiniz...

Ancak yine ısrarla söylüyorum; "sürücü koltugu ve aynaların ayarı yapılmış " rapordaki bu ibare resmen bir komedi...

Bu raporla pedalları yükseltilmiş donanıma sahip aracı vergi avantajı ile satın alabilirsiniz

Üst Alt