Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda H sınıfı ehliyet alamaz yazıyor. B sınıfı ehliyet mi almalıyım?

mooncam

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Benim raporumY ve raporumda

H sınıfı ehliyet alabilir : Hayır

Özel tertibatlı araç kullanabilir : Evet

yazıyor.

Trafik şubeye telefon açıp sordum b sınıfı alabileceğimi söylediler.

Ben bu işten anlamadım bir şey.Ben ehliyet alabiliyor muyum alamıyor muyum?

Bilgi alabilirsem sevinirim.

Teşekkürler.

Aracın tertibatlı olacaksa h sınıfı ehliyete nasıl hayır denmiş bende anlamadım doktor evet yazacaktıda dalgınlığınamı geldi neden sormadın doktora neden hayır yaazdın buraya diye?

Hiç raporla işim olmadı bugüne kadar bu yüzden farketmedim.

Bu durumda ben ehliyet alabiliyor muyum ve ne alabiliyorum?

Derdim h olması değil, derdim ehliyet alabiliyor olmak.

Raporun karar kısmında ne yazıyor. Oradaki cümle önemli. Orada h sınıfı ehliyet alır özel donanımlı araç kullanır yazıyor olması gerekir. Çünki sizin raporda bir tuhaflık var. h ehliyete hayır donanıma evet diye bir şey olmaz olamaz.

bende de omurga egriliği var normalde %60 raporum vardı. H sınfı ehliyet için başvurdum %43 verdiler. ama raporda gözlükle normal ehliyet alabilir yazılmış. sanki benim sorunum gözlerimde. bende anlamadım.

Engeliniz nedir sizin, ona göre yorum yapalım. Çünkü tertibat gerektiren durumlarda H ehliyeti almanız gerekiyor ki bunu doktorunuza mevzuat gereği böyle yaptırmalısınız. Eğer yanlışım varsa forum arkadaşlarımızdan fikir alınabilir.

Ayça, eline sağlam bi kalas alıp heyetin içine dalacaksın. Rapordan çıkan sonuç bu!

Herkese selam, ehlıyete yazılacagım fakat raporumda h sınıfı ehlıyet alabılır : HAYIR Özel tertıbatlı arac kullanıabılır : EVET yazıyor. Y um ben
Bu nasıl bır sey? Ben sanırım normal alacagım ehlıyetı oylemı?

İl sağlık müdürlüğüne itiraz edip düzelttirilmesini isteyin, yada başka bir hastaneden yeniden almak istediğinizi söyleyin...

slm siz bence tekrar bas vuru yapın rapor icin bunda bır terslik var dalgınlıga da gelmış olabılır doktor bu arada sizin ne özürünüz var

Bence de başhekime gidip raporu düzeltmesini isteyin. Islak imza ve kaşe ile düzeltirse iş görür

Birkaç kişi sordu ama hala engelinizin ne olduğunu yazmadınız. O iki ibareden biri yanlış,ya H sınıfı alamaz yanlış ya da tertibatlı araç kullanır yanlış.Engel durumunuz bunu aydınlatmaya yardımcı olacak.

Üst Alt