Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma rağmen Maliye'den ÖTV İndirimi Konusunda Red Cevabı..?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bana devlet hastanesi H sınıfı ehliyet alabilir, özel tertibatlı araç kullanabilir raporu vermesine rağmen. Maliyeye raporumu sunduğumda bana alamazsın diyor.

Raporda
Tanı: Sağ el 2. Parmak hipoplaji, sol el 2.3.4.5 parmaklar hipoplaji, sağ ayak hipoplaji
karar: Bu hali ile h sınıfı ehliyet alması uygundur. özel tertibatlı (sol ayak ile gaz-fren basabileceği tertibat, otomatik vitesli otomobil kulllanabilir. Oy birliği ile karar verildi.)

Bu durumda ne yapmalıyım.

Benimde 2010 yılında aldığım sağlık raporumun üzerinde engelli ibaresi olmadığı için bana yeniden rapor çıkarmamı istedi vergi dairesi saçmalığa bakarmısınız ya engelli ibareside geçen sene eklenmiş rapora ben 2010 da almışım neden yeniliyorum zaten rapor sürekli

Bu konuda çalışmalarım var emsal teşkil edeceğini düşünüyorum. Kesinleştikten sonra buradan yazıcam.

Ender_Erdem ve sivaslı

arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca hayretle güldüm çünkü yazdıklarınızı vergi dairesinin reddetmesi komik bir olay . raporlarınızda başkaca bir ayrıntı olabilirmi ? gerçi raporlarınızı görebilsek daha faydalı olabiliriz

DADAŞ06
raporlar engelli sağlık kurulu raporu değil, normal sağlık kurulu raporu, o yüzden reddediliyor.

Üst Alt