Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma kaç kez itiraz edebilirim?

nur çakır

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben devlet hastanesinden aldığım rapora itiraz edip eğitim araştırmadan almak istiyorum. İl sağlık müdürlüğünden itiraz edip onlar da beni hakem hastaneye gondereceklermis fakat oranim tam da %40. Düşerse diye çok korkuyorum. Eğer düşerse ben tekrar itiraz edebilir miyim ya da kaç kez itiraz edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim...

Hakem hastaneden alacağınız karar kesindir itiraz hakkınız yok bundan sonra.6 ay(1 yılda olabilir tam emin değilim) bekleyip işlemlere sıfırdan başlarsınız.

Peki bana dediler ki raporun bitmesine 3ay kala ekpssye başvuru yapamazmisim. Şubatta basvurular var benim raporum mayısın sonunda bitiyo bu doğru mu acaba zendark

Bildiğim kadarıyla sınava girebilirsiniz terchilerde bulunursunuz ancak sizden raporu yenilmenizi isterler ondan sonra atamanuz yapılır.

Üst Alt