Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Maliye'de. ÖMSS müracaatını rapor fotokopisi ile yapabilir miyim?

sagcan1984

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
değerli arkadaşlarım benimde 2004 yılında muğla devlet hastanesinden almış olduğum sağlık kurulu raporum var ve geçerlilik süresi sürekli olarak verilmişti bu raporun aslını vergi muafiyetinden faydalanmak için maliyeye vermiştim fotokopisi ise duruyor fotokopisinde aslı gibidir kaşesi yok bunun için notere gidip fotokopisine noter onaylı aslı gibidir kaşesi imzalatmak başvuru için geçerli oluyormu? olmuyorsa ne gibi bir yol izlemeliyim cevabınız için şimdiden teşekkürler sınava girecek tüm engelli arkadaşlarımada başarılar diliyorum :)

elinde raporun aslı olsaydı aile ve sosyal politikalar müdürlüğünde fotokobini aslını gördükten sonra kabul ederlerdi aslı elinde yoksa aslı gibidir kaşeli raporu şart koşuyorlar...

değerli arkadaşlar benimde 2004 yılında muğla devlet hastanesinden almış olduğum sürekli olarak işaretlenmiş sağlık kurulu raporum vardı aslını vergi indiriminden faydalanmak için maliye almıştı fotokopisinde aslı gibidir yazmıyor bunun için noterden aslı gibidir kaşesi ile kaşeleterek imzalatmak başvuru için geçerli oluyormu cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Aslı yanınızda olmadan noter işlem yapmaz.Maliyeden aslını alın notere tastiklettikten sonra maliye'ye geri verin.

notere gitsen bile aslını götürmen gerekecek en iyisi sen aldığın hastaneye fotokobisi ile git sistemden müracaat tarhine göre bulsunlar ona göre bi kaç fotokobisini çektir aslı gibidir onaylat dolaşmana gerek kalmaz...

2000 yılında aldığım raporun fotokopisi ile EKPSS'ye başvuru yapabilir miyim?

arkadaşlar ekpss ye başvuru yaparken 2000 yılında aldığım sürekli raporun fotokopisi var bende aslını vergi dairesi almıştı. aslı olmadan sürekli raporun fotokopisi geçerli olurmu olmadı yeniden devlet hastanesinden rapormu almam gerekecek acaba :??:(:(:(

Elindekinin fotokopisini çektir hastaneye aslı gibidir kaşesini vurdur yeterli olur

ya da başbakanlık engelli kartın varsa onun fotokopisiyle başvuru yapabilirsin ben öyle yapmıştım 2012 ömssde

Raporu aldığın hastaneye başvurup eski raporu çıkartıp,fotokopi çektirip aslı gibidir veya aslının aynısıdır kaşesiyle aslına uygun yaptır.Elinde çok bulunsun.

engelli kartımı kaybettim nüfüs cüzdanımın arkasında %50 oranında özürlüdür ibaresi var bu geçerli olabilirmi peki

2000 yılında aldığın raporun fotokopisini kabul etmezler bir önceki sınavda kargaşa oldu zaten bu konuda daha sonra aslını gösterip aslı gibidir olanı aldılar. Fotokopi kabul etmezler sınav başvurularına daha varken ya yeniden rapor çıkarın, yada raporunun fotokopisi ile hastahaneye gidip başvur sistem belki çıkarırlar.

rapor hakkında...

arkadaşlar bende işitme engelliyim benimde raporumda sürekli olarak çarpı işareti var ama raporun aslını vergi dairesi almıştı. fotokopisi var fotokopisi geçerli olurmu başvuru sırasında ekpss ye aslı gibidir kaşesi olmadan başvuru kabul ederlermi :confused::confused: ayrıca kimliğimin arkasında yani nüfüs cüzdanımda yüzde elli oranında özürlüdür ibaresi var bu rapor yerine geçermi engelli kartımı kaybettim kimliğimin arkasında ibare olduğu için tekrar çıkarmama gerek yokmuş

nüfus cüzdanının arkasında özürlü yazdığı için engelli memur sınavına katılabiliorsun bildiğim kadarıyla..ama işi garantiye almak istiyorsan muğla devlet hastanesinde sağlık kurulu bölümüne git ,durumunu anlat eski raporunun aslı gibidir örneğini sana versinler

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl MüdürlüğüTel : 0252 2141240 0252 2149222 0252 2120039
bu numaralardan birini ara "engelli memur sınavıyla ilgili böüme beni bağlarmısınız" diye sor ve bağladıklarında ilgili memura "nüfus cüzdanındaki özürlü "ibaresiyle engelli memur sınavına müracaat edip edemeyeceğini sor!!

Üst Alt