Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara'da onaylanmış ama bana gelen bir rapor yok?

Oktay_Mese

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaşlar;
Sağlık Kurulundan aldığım engelli raporumu Ankara'ya göndermiştim eksik bilgi gerekçesiyle geri gönderildi. Bu bildiriye istinaden vergi dairesi beni tekrar hastaneye kurula yönlendirdi. Sağlık kurulu şefi tekrar heyete girmem gerektiğini söyledi. Tamam dedik girdik heyete. Hastane bana herhangi bir rapor vermedi direk Ankara'ya gönderileceğini söyledi. Sonuç yüzdesinin ve raporu görmeden boynu bükük eve geri geldim. Geçen gün iş yerime bir yazı geldi. Ankara % 46 olarak raporu onaylamış ve vergi indiriminden faydalanma hakkı vermiş. Sorun şu: Şimdi onaylanan rapor elimde yok bana direk gelen bir yazı da yok. Ben ne yapacağım işe girmek istesem rapor soruyorlar. Bana acilen yardımcı olabilir misiniz??

Oktay_Mese

verği dairesine gidin orjinal raporunuz ordadır size vermeleri gerekiyordu. orjinal raporunuzu alıp hastaneden 5 adet fotokopisini çektirin, aslıdır diye onaylatıp kullanabilirsiniz....evrak eksik dediklerinde ankaradan orjinal rapor gelir ,onu size vermeleri gerekiyordu.veya rapor işyerinize gelmiştir sorun.

İş yerime gelmedi İstanbul40 arkadaşım. Vergi dairesine gelmiş olmalı diyorsun anladığım kadarıyla. Şimdi şöyle bir durum da söz konusu. Ankara'nın onayladığının bildirimi bana gelmedi henüz sadece iş yerime geldiği için bu bilgiye sahibim. Acaba vergi dairesi bana da bildirge yolladığında rapor aslını falan da bununla birlikte mi gönderir. Göndermelerini beklemeden vergi dairesine gidip elden mi alsam acaba?

Oktay_Mese

İşyerine yazı ile birlikte raporu da gönderir genelde vergi dairesi.

Eğer göndermemişse, raporu aldığınız hastaneye gidip birkaç "aslı gibidir" imzalı/kaşeli nüsha talebinde bulunabilirsiniz.

İş yerimde yok teşekkür ederim ya vergi dairesine gideceğim raporun aslını soracağım ya da hastaneye gidip aslı gibidir kaşeli örneğini alacağım. İnşallah hastane sıkıntı çıkarmaz...

OKTAY KARDEŞİM
Bütün işleminiz bitmiş zaten,en son işlem işyerinize göndermiş.
1. Ankara İŞLEM BİTTİKTEN SONRA bulunduğunuz ilin verdi dairesine başvurduğunuz yere GÖNDERİR,ONLARDA İŞLEM GEREĞİ sizin işyerinize gönderir.
2. işyerinize göndermemişlerse başvurduğunuz verği dairesindedir.
3. verği dairesinde bulamazsanız başvurduğunuz hastaneye gidin raporunuz fotokopisini en az 5 adet yaptırıp aslıdır diye onaylatın.
İETT ye GİDİP ÜCRETSİZ PASONUZU ALIN.1 FOTOFRAF RAPOR ASLI FOTOKOPİSİ
İSKİ RAPORUNUZUN ASLIDIR BİR FOTOKOPİSİNİ GÖTÜRÜN %50 İNDİRİM SUYUNUZU KULLANIN
AİLE SOSYAL(Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı,İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü.)NE GİDİP 2 FOTOĞRAF RAPOR ÖRNEĞİ İLE BAŞVURUP KİMLİĞİNİZİ ALIN

Teşekkür ederim =) yalnız ben Bandırma'da yaşıyorum. İETT' ye gerek yok ama bilgilerin için teşekkür ederim..

Üst Alt