Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Vergi indirimi süreli gelir emekli olursak bir daha vergi dairesine gitmeyeceğim degilmi arkadaşlar SGK sevk ediyor rapor iki yilliksa biz sadece hastaneye gideceğiz vergi indirimi beklemeyecegiz degilmi arkadaş lar bu konuda bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Toprak Bektaş
Beklemek baki, o değişmiyor😀
Maliye merkez sağlık kurulu ssk ya diyorki, al şunu emekli et, iki yıl sonrada kontrol et. Ssk seni hastaneye sevk ediyor, rapor tekrar çıkıyor. Ssk kontrol raporunu alıyor, kontrol edeceği yerde, yine maliye sağlık kuruluna gönderiyor, bak bakalım devam ediyor mu diyor. Yani işin şekli biraz değişiyor, beklemek, cefa çekmek baki kalıyor güzel memleketimde😀
Her iki tür beklemeyi de yaşayan biri olarak. Tekrar vergi indirimi almıyor sadece kontrol olup vergi indirimi devam edip edilmeyeceğini ve süresine tekrar karar veriliyor.

Arkadaşlar Merhaba,
24 Şubat tarihinde Uyku Apnesi 25,5 Ahi 35 Puan, Bel Fıtığı 11 Puan ve Hipertansiyon-Sol Vertikül Hipertorifisi 1 yıl süreli %54 raporum süresiz olarak onaylandı.Darısı bekleyen Herkese

kardes ahi 30 altı olunca yine de 35 puan veriyorlar öyle mi?
elaarikan48

kardeş ahi 30 altı olduğunda yine 35 puan veriliyor mu ilk kez duydum

merhaba arkadaşlar en son kmlerin geldi raporu hepinize dua ediyorum

ARKADAŞLAR GELECEK AY İŞİ BIRAKMAK ZORUNDAYIM SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE BEN RAPORU %72 İLE 5 YIL
SÜRELİ GÖDERDİM 11 EYLÜLDE ANKARAYA
RAPORUM %60 POLİNOROPATİ VE %12 VERTİGO Meniere SÜREKLİ KULAK ÇINLAMASI VE BAŞ DÖNMESİ YANİ İÇ KULAK TASİYONU
GEL AY BENİM SSK PRİMİM 3600 GÜNÜM OLUYOR %72 İLE ONAYLANIRSA BENİM DAHA 8 AY PRİM EKSİK
MADDİ YÖNDENDE ZORDAYIM BEN GEL AY ENGELLİ MAAŞINA BAŞVURMAYI DÜŞÜNÜYORUM
KALAN 8 AY SSK PRİMİMİ DAHA SONRA YATIRSAM
ENGELLİ MAAŞI ALIYOR DİYE BANA ANKARADAN RET CEVABI GELİRMİ
BU KONU HAKKINDA BİLGİLİ VEYA BENİM GİBİ SORUN YAŞANYAN HEM ENGELLİ MAAŞI ALIB HEM ANKARADAN CEVAB BEKLEYEN ARKADAŞLAR VARMI ACABA

Sonucu gelenlere hayırlı olsun bekleyen arkadaşlar Allah yardımcımız olsun ve herkese geçmiş olsun inşallah her kesin gönlüne göre olur her şey

Herkesten Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına

Evet kardeşim 25,5 ahi ile 35 puan aldım sebebi uyku sırasında tansiyonun 20-21 ‘e çıkması

Meşhur Vatan Caddesi Metro Emniyet durağında in topkapı istikameti merdivenlerden yukarı çık hemen sağdaki ara yoldan karşıya geç tam karşında kimseye sorman bile gerekmez elinle koymuş gibi bulursun

Arkadaşlar herkese merhaba benim de bir sorun olacak yüzde 50 raporum var ben engelli maaşı ne kadar alırım acaba baş vurdum onaylanmış nisanin 14 du beklemeye devam

Kaymakamlikta sosyal yardima gittim durmumu arz ettim ben vergi indirimi almak için ankara maliye ye baş vurdum onaylanirsa emekli olacağım her seyim uygun fakat şu an 7 aydir bekliyorum nezamanda geleceyi belli degil gelir testi yaptirdi oda askari ucretin üç te birinin altina dusunce o zaman resmi olarak hic gelirin yok maasin cikana kadar alabilirsin ozaman bas vurdum ssk dan baglanirsa haber ver bunu durdurulalim dedi

simdi oldu.... oyle hemen onaylanmıyor bunu belirtmek istedim. malesef sureler uzun. hala aralık ayı gelmeyenler var. 9-12 ay arası değisiyor ...

şimdi baktım sonuclanmıs dereceye gırdınız dıyor ne demek oluyor

Arkadaşlar büyük mükellefler için vergi indirimi raporumu nerden sorgulaya bilirim yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar Şubat Mart geliyor burda benimkisi Ocak nasıl oluyor gelmedi daha

Murat 47 47 ye sormuştum kardeş

benim cevabın atında olunca bana sordunuz zannettim
şu an pandemi sürecinde merkez sağlık kurulu haftada 1 gün çalışıyor memurlar büyük ihtimal eli kulagindadir inşallah hayırlı olur onaylanır gelir kardesim

murat4747 sonucu gelen arkadaslara hayırlı olsun yanlız bı rıcam var nzmn verdınız % kac verdın % kac onaylanmıs surelımı suresızmı bunuda yazarsanız cok ıyı olur

Üst Alt