Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Dikmen vergi dairesi olarak çıkmıyor googleda dikimevi vergi dairemi oluyor?

3-4 saatte işlemleri tamamladım. 20 gün sonra e-devlet e düştü. İşlemlerin dürüst değilse belim çok ağrıyor bacağım da batma var kalbim çarpıyor diye numaralar yapanları doktorlar röntgen, mr ve tahlıle sevk edecek tabiki. Kalıtsal hastalıklarınız varsa bunların belgelerı zaten elinizdedir. Aynı gün işlemleriniz biter. Önemli olan raporu aldıktan sonraki aşamalar.

Pegalife

nasil oluyor ayni gun tepecik hastanesi bi kere 3 ay sonra randevu verdi ..numara olmassa bel veya baska bir durum icin cekmiyorlarmi..sen yazdin ama biz yasadik nasil oluyorda sana ayni gun veriyorlar.tabiki yazmissin birde Allah allah gelde catma

adamin gorme engeli var adam kor o adami sadece goze gondermiyorlar s.f.t sokuyorlar rontengen cekiyorlar ee bu adam gorme engelli ne alaka

göksel75

Gelir idaresi başkanlığı dikmen vergi dairesi diye sen gelir idaresi baskanligi diye ara

Devlet merasim sķ no 9/1 cankaya ankara gelir idaresi baskanligi

MİKAİL ankara

Persembe gunu gidecegim 3 haziran tarih erken diyecekler bekleyin diyecekler

nissaca

hemde istanbul da yaptım bunu. tanıdık falan da yok. oran almak ıstedıgım doktorları belirledim. elime evraklarımı aldım. sırayla götürüp gösterdim. hepsi yazdılar çizdiler öğleden sonra genel kurula girdim. 20 gün sonra e-devlette raporum hazırdı.

Bu gun 283 hale ses yok 29 12 2019 ve takat kalmadı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ATAKANOK

eski den guvercinler vardi onlar ile calissalardi bu kadar beklemezdik ..4 aralik artik kac gun oldu saymiyorum bile

Pegalife

ıleri tahlil yapılmıyor hastanede yapma zorunluluğu da yoktur e nabız sistemi var zaten hasta iseniz e nabız da yazar

MİKAİL ankara

ben sistemden bakamıyorum çünkü birkaç yerden sigortalı olduğum için yanı 1 ayda bana bazen 60 gün prip yattığı oluyor tabi bu gün sayısını artırmıyor ama brüttten dolayı faydası oluyor
bende bir exel tablosu indirmitim onla hesaplamıştım 100 tl kadar farkketti yakşık aynı yani

Mrb şimdi 3259 görüştüm şubat aylari kuruldaymis

6 Eki 2020 Sal 09:31 tarihinde KADIKOY S.G.MERKEZI <kadikoysgm@sgk.gov.tr> şunu yazdı:
Sayın BALCI,
KONTROL MUAYENESİ İLE İLGİLİ RAPORLARINIZ İNCELENMEK ÜZERE MALİYE BAKANLIĞI SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLMİŞ OLUP VERİLECEK KARARLAR BEKLENMEKTEDİR. GELECEK SONUÇLARA GÖRE İŞLEMLERİNİZ SONUÇLANDIRILACAK VE TARAFINIZA YAZILI OLARAK BİLGİ VERİLECEKTİR.
İYİ GÜNLER DİLERİZ.

kemal73
Kontrol muayenesi sgk tarafından ne zaman gönderilmişti. Bende bekliyorum 14 temmuz 2020 Ankara gib varış.
Şikayet var'a yazdın diyemi mesaj attılar sana acaba

benim ankaraya varış 25.03.2020.ücüncü raporum ve 2 . kontrol muayenesi
atilla3500
yok ben sgk mesaj attim kadiköy sgk ya bu şekil cevap verdi.daha onlar ankaradan cevap gelmemiş bekliyorlarmış...

kemal73
Kardeş seninde gönderim tarihinden itibaren zaten 3 ay kapalıydı neredeyse kurul. Senin de sanşsızlığın. SMS gelmesi ilginç ama

atilla3500

ben mesaj attim onlara, o mesaja cevap yazdı sgk......sgkdaki memurlarda yatarak para kazanıyor bu corovirus en çok onlara yaradı ..çalışmadan paralar cebte... 1.5 senedir benim maaşa kesik attılar...ihtiyacı olanlar bekliyor, yatan devlet memurları maaşlarını tıkır tıkır alıyor...

@kemal73
Kardeşim kimseye leke atma kimse bilerek yatmıyor Ülkenin durumu ortada Devlet memuruna maaş vermese ne olur bi düşün esnaf ve buna benzer yerler batar memur para alacak ki çark dönecek kızınca hemen memura bok atın işiniz gücünüz yok hep gıybet

Bugün kimseden ses yok umutlar tükeniyor galiba :(

s.a arkadaşlar aralık ayı olan varmı ist benim sonuç gelmiş ist vergi dairesini dün aradaım sonuç gelmiş

fatihdalma

bu numarayi aramayin arkadaslar özel kalem mudurlugu bu yardimci olmuyorlar.

yaniltici bilgi verme herkezin sabiri tukenik dikkatli ol bir dahakine

tamam sen sabırlısın ozaman 20 ay daha bekle...burda çok okudum müdürün dosya masasında bekliyor burda biri kendi çabası ile gidip sordugu zaman dosyasını müdür efendi o tozlanmış dosyayı heee burdaymış deyip işleme alıyor yatıyorlar işte herşey ortada yatiyorlarrrr.dürtmesen çalışmıyorlar sallanıyorlar para geliyor nasıl olsa neden acele etsinlerki..
erdem.77
dosyalar masalarında bekliyor toz içinde

sen bir memurun yanina gittigin zaman senle konuşma şekli nasıl hepsi ukala ve burunları havada hiçbir devlet memuru işini Allah korkusu ile yapmıyor salla başını al maaşını kimse hikaye anlatmasın ülke iyi durumda ama memurlar çakal okadar övdüğün memurlar aradigin zaman telefona bile bakmiyor hala memurlara toz kondurmuyorsun komiksin...ankarayı bir arada bir memurla iki dakka konuş bakalım seni dinleyen olacakmı memurların hepsi ÇAKALLLL

benim iki raporum Ankara 'da. birini oranı düşük olmasına rağmen SGK göndermiş bunun sonucu gelmedi, oran düşük olduğu için ben itiraz ederek yeniden bir rapor aldım bunu da vergi dairesi Ankara 'ya gönderdi. Her iki rapordan da haber yok. Ankara 'ya giden raporlar süreli olmasından dolayı yenileme tarihi geliyor Ankara 'yı beklemeden yeni rapor için müracaat mı etsem yoksa beklesem mi durum biraz karıştı , arkadaşlar sizler ne dersiniz yardımlarınızı bekler hayırlı günler dilerim.

Üst Alt