Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yok hemserim eskisehirde keşke e devlet den takip edebilsek oda yok allah sonumuzu hayr etsin

49serkan

Serkanım şuan tren garındayım ankaraya gidiyorum yarın sabah 9 dada dikmen vergi dairesindeyim Allah kısmet ederse

simdide bu sahte rapor yalani cikti ortaya
Kardesim çalismiyorlar.calismiyorlar.
dusunun daha oncede bir kacdefa haberlere konu oldu bu sahtee rapor isi .3 ayda yine cevap geliyordu.Gecen izmirdeki vergi dairrsine gittim vay arkadas birde ne goreyim icerde memur kalmamis herkes voltingen Kalibimi basarim bu memur insanlari çalismiyor.

Allah yardımcın olsun kardeşim kendine dikkat et Allah gönlüne göre versin

Otosan41

Dikkat et kendine kardeşim Allah gönlüne göre versin

Endereren

Rapor ve evraklarımızı ankaya gidib gitmediğini nasıl öğrene biliriz veya internet üzerinden nasıl takib ede biliriz
Gaziantepde EVİS YOK
Bir Bilen Varmı

Çalışmıyorsa neden Kasım Aralık gelmiyor şubat geliyor adamlar beğenmedikleri isimleri es mi geçiyor böyle saçmalık yok raporlarınız sisteme düşmüyor. Eskiden raporlar 3 ayda geliyordu ama kaç kişi başvuruyor vergi indirimine suan kac kisi başvuruyor herkes kolay para peşinde sağlam insanın raporuda ankara gidiyor gerçekten engelli olanında gidiyor herkes kısa yoldan emekli olmanın peşinde 2000 günü olan bile rapora koşuyor yüzde 10 dahi alamicak kiside rapora koşuyor belki olur umuduyla

savcılı
E devlete gir, arama yerine "engelli vergi indirimi" yaz. Gelir idaresi başkanlığı sitesine yönleneceksin. İşlem durum ve sonuçlarım kısmında "dilekçelerim" kısmına gir. Orda başvurun gözüküyor sa Ankaraya gitmiştir.

Kardesim inanmayin bu safsatalara sahte rapor cok basit cozulur ilac raporlarindan bile belli olur geriye donuk ilac raporu olmuyanlari denetleseler bile olay buyuk olsucude sonuclanir.benim kac yildir kullandigimnilaclar bile eczane ye gidiuom hemen cikiyor.soyleyecek yalan bulamayinca simdide sahte rapor olayini cikarttilar.zaten bu ulkede daha once sahte rapor yokmuydu gir faceye dakka basi biri yaziyor kronik hastalari emekli edeeiz diyen.

atilla3500

Öncelikle teşekkürler
Gelir idaresi başkanlığı sitesine de Dilekçem gözüküyor
Artık
Gelir idaresi başkanlığı sitesin den mi takip edeceğiz sonucu

osmancık123
Aynen öle katılıyorum bu işin bahanesi.sahtecilik dün türeyen birşey değil yillardir var. maliye sağlık kurulunun amacı da zaten bu degil mi? hatalı bir durum varsa incelemek adına kurulmuş bir yapı. Hoş 2 devlet kurumunun birbirine güvenmesi ki kadar da saçma bir durum da yok (sağlık ve maliye bakanlığı)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

savcılı
Senin adına bir tebligat gelirse buradan görürsün. Ama sonuç yazısı direkt işverenin e tebligat adresine gidecek.

Mert009
Bilader çalissaa idi normal sartlarda 3 ayda sonuc geliyor is yogunlugundan dolayi 5 aya cikti pandemi den dolayi 7 olmasina eyvallah dedik 10 aydir bekliyorum çalisan bir kurum olsa idi benim evragim 2 kere gelmisdi yaaa 2 kere gitmis geri gelmisdi.sistme raporum evis ekraninda aralik 12 2019 dan beri var goruyorum ne degisdi

Bence yukardan talimatla raporlar geciktiriliyor emekli olmayalim devlette para odemesin bize aklima gelen bu koronayi bahane ettiler kardesim kurul insanlarlami ugrasiyor hayir evrak kontrolu yapiyorlar.devlet kadrolari bos insanlarla dolus tasmis asil boyle kriz donemlerimde calismayan memurlari ata garip grebanin isini coz.benim yillarca ssk primim tavandan yatti su an emekli olsam olacagim maas 4200 tl 8 aydir maas aliyor olacaktim kim ustlenecek bu hakkimin vebalini kesinlikle ilgili kim varsa hakkimi haram ediyorum. sonucu gelen arkadaslari da tebrik ederim

Iyi tamam güzelde bizim neden geldi o zaman sizin gelmedi bizimde gelmezdi benim sizden ne farkım var yok aynı hastalıklar aynı tarihte gönderme ayni ilden gönderme ilaç geçmişinden tutun Mr sonuçlarına kadar sistemde görmeleri lazım sistem gerçekten çok yanlış sen hastaneden raporunu aldın mi aldın Ankaraya neden gidiyor bu rapor imzanı at emekli et adami bunlar neden oluyor kendi içlerinde sahtekar insanlar olduğu için devlet hastanesindeki kadrolu doktor sahtekar önüne geçemiyorlar denetmenler bile sahtekar koyuyor cebine 3 5 görmedim bilmiyorum diyor eskidende vardı bu sahtecilik ama devlet baktı 16 milyon emekli var iş kötüye gidiyor duvarlar engeller koymaya başladı sistemi yavaşlatmaya başladı eskiden heyete randevu alırdım haftaya girerdim şimdi bakıyorum 3 4 ay sonrasına atıyor

s.a arkadaşlar bu nasıl bir iş şikayet yazdık cimerdende yazdık cvp yok
atilla3500
evise düşmeden nasıl işyerine e tebligat gider

3 4 ay sonrasına nasıl randevu alıyorsunuz max 15 gün her işinizde bir tuhaflık var

49serkan

ewet hatırlıyorum öylede olsa iş yerine tebligat gelse zaten işyeri muhasebe tarafından bilgi viriyor

güngör57
Bağlı olunan vergi dairesi sonuç gelince bakanlıktan, varsa o ilde evis sistemine işliyor (evis sistemi belli başlı illerde var) ve işyerine tebligatı yapıyor. Bunlar eşzamanlı sayılır. Evise işlenen bilginin resmi bir değeri yok, sadece başvuru sahibini bilgilendirme amaçlıdır. Asıl olan işyerine tebliğ edilmiş belgedir.

göksel35

mertin dediği e tahsis uygulaması bu işte 2014/11 nolu genelge
eylül ayınin 29 unda sgk müdür yardımcısı tarafından maliyeye gönderildi linkteki yazı

turkey izmir
Bize faydalı kısmı ne onu göremedim. Kontrol muayenesi sonucu bekliyoruz %69 süresiz raporla 1 yıl süreli emekli, %70 süresiz raporla kontrol muayenesi sonucu bekle. Sgk 3 ay oldu gib e gönderelim bekle bakalım.

faydasını ahmet kıvanç yazması gerekmezmi bi başlık atmış sgk nin yazdığı yazının aynısını kopyalamış yapıştırmış
sadece yığılmayı önlemeyi planlıyor sgk
maliye bakanlığındaki sizlerin dosyalarının yığılması ne olacak bunlara kolaylık getirsinler ki sizlere tekrar rapor alanlara kolaylık olsunki bu pandemi sürecinde engelliye dokunsunlar maddi olarak öyle kime verdikleri belli olmayan 1.2.3 faz 1000 liralık yardım yaptık demesinler

Üst Alt