Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Bugün de umutlar bitti.Yeni gün yeni umut sabahı bekleyeceğiz.
Aslında benim de çok umudum yok yani psg raporu 2 ay sonra ek olarak gonderdım muhtemelen eksik evrağa düşeceğim ama Umut fakirin ekmeğiymiş işte.
Herkese mutlu akşamlar yarın tekrar görüşürüz
Arkadaslar pandemi döneminde 3 ay kayip birazda sonraki aylar yavasladiysa 9 10 ay normal ben evraklarini hazirandan (normallesmeden) sonra teslim edenlerin 6 aydan fazla bekliyecegini zannetmiyorum..
Bence dönmez gibe isliyo ondan sonra yolluyo birde hic evrak yollamadan onaylanan var...eksik evrak geldimi 9 ay beklenmiyo daha az surede islem hallediliyor..
olay sağlık kuruluna eksizsiz evrak vermek mi? yoksa vergi dairesine eksiksiz evrak ver mek mi? mantıken kurula giridğinde tüm evrakları toparlıyoruz. Vergi dareresine sadece raporu veriyoruz o kadar
Aralik 4 bekliyorum Rezilik diz boyu.Bu Tüm turkieyede butun işler oyle yada boyle ilerlerken bu kurumun Alay gecmesi Cok serefsizce.Artik bir yol kaldi o da Ulusal haber kanallari.Sadece tek bir mesaj wapsap ihbar hattina ayni gun herkes mesaj atmali bu rezillige dur diyelim hep beraber sadece bir mesaj .ortak bir haber ihbar numarasi bulalim
fox tv olabilir ne dersiniz.Ayni mesaji atalim
persembe gunu sabahda basliyalim ben atarim diyenler ben varim desin
Ben ettim şimdi fox ihbar hattına artık ne olacaksa olsun
*Fox Haber ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. İhbarınız değerlendirildikten sonra sizinle iletişime geçilecektir.*