Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Merhaba işyerinde çalışan bir arkadaşımın raporu gelmiş 44 u 18 e düşünmüşler oda maliyeyi mahkemeye vermiş gönderim zamanı 25/11/2019 İstanbul kesin bilgi
Daha öncesinde maliye mahkemeye verilmişti örnek kararlar vardı. Ali tezel bas bas bağırıyordu ankaranın düşürme yetkisi yok diye. Yine eski usüllerine mi dönmüşler bunlar. Oranı onlar belirleyecekse bu milleti ne diye hastanelerde uğraştırıyorlar yazık.
Arkadaşlar benim rahatsızlığım kardiyoloji hastane %50 verdi onuda Baltazar hesabı ile %43 sürekli olarak onayladı şimdi merkez saglık kurulu bunu neye dayanarak düşürecek gerekçesi ne olacak bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar ben ağustos/2019 da başvurdum ve 4 buçuk ayda sonucum geldi emekli oldum .Ankarayı boşuna aramayın doğru söylediklerine inanmıyorum sadece evrağın ulaşıp ulaşamadığını görüyor telefon açan bence .sonra yok ekime başlandı komisyonda gibi şeyler klasik laflar . Bana komisyonda bir ay içinde çıkar diye söylemişlerdi.aynı gün evrakları teslim ettiğim vergi dairesine gittim.evrağın geldi. işyeri e tebligatla gönderdik dediler.işten ayrıldığım için iş yerine gittiğimde evrağın bir hafta önce geldiğini öğrendim .bilginize. sadece ankaraya arayıp umuda veya umutsuzluğa kapılmayın derim.Evrakları teslim ettiğiniz vergi dairesi ile irtibat halinde olun eğer çalışmıyorsanız .çalışıyorsanız işyerinizin muhasebesine hergün baktırın e tebligat geldimi diye
Merhaba tekrardan bugün İzmir vergi dairesi ile görüştüm süreli onaylananlar Aralık ayları geliyor devamlı olanlar Kasım yeni başladı dediler umarım öyledir. Bu bile belki moral olur bekleyenlere iyi gunler
merhaba,
merkez sağlık kurulunun eğitim araştırma hastanelerinden alınan raporları daha kolay onayladığı ile ilgili bir şey duydum.Burdan alınan rapolarda özellikle kronik rahatsızlıksa oran düşürülürmü birde rapor bir yıllık burdan süresinin uzatılarak gönderilmesi olasılığı varmıdır yoksa hersene yenilemem mi gerekli...Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..
merhaba arkadaslar bir sorum olacak. Benim raporum hala ankara'da. bu yıl subat ayında vermistim. muhtemelen yıl sonuna bile yetismeyebilir. Senelik rapor olduğu için yıl sonunda süresi dolmus olacak. Benim sormak istediğim şu, ben bu süreçte bir ameliyat oldum. İlave rahatsızlıklarım oldu. Hiç beklemeden yeni rapor alsam mı? nedir yorumlarınız?
Bu emeklilik işlerinde ortalama süre altı ay mı? Ben bu hafta raporu aldım, ancak 2021 Nisan ayından sonra emekli olmak istiyorum, şimdi işyeri kanalı ile sgk ya başvursam erken mi olur? Yada Eylül-Ekim gibi başvursam bu seferde beni yeniden sağlık kuruluna mı sevkederler? Ne dersiniz?
arkadaslar merhaba ben 08 10 2019 taihinde istanbul vergi dairesinden basvurdum 14/10/2019 tarihinde bakanliga gitti cevap bekleniyor evisde boyle yazıyor fakat vergi dairesi evraklarimi 11/11/2019 tarihinde ankaraya ulaşmış gorunuyor yani 34 gun sonra ulaşmış ankarayave hala ses seda yok tek ogrendigim evraklarim kurulda cıkmış yazılması bekleniyor pazartesi gunu konuştum telefonla 0312 415 32 59 nolu telefona bakan bayanın dedigi 10 gun icinde kasım ayi bitmiş olacakmış fakat burda yazılanlar okudugumda hala ekim ayindalarmiş gibi yazanlar var anlamış degilim birileri yalan soyluyor allaha havale ediyorum 265 gun oldu bas vurali hepimize allah saabır versin
Merhaba Serkan bey ben aslında hep buradayım takip ediyorum ancak elimde bilgi olmadığı için yazmıyorum kafa karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorum bugün bende Gebze Vd ni aradım 2 ay sürer diyor Ankara dakiler yalan eğitimi almışlar net böyle düşünüyorum oraya gittim biliyorsunuz verdikleri telefona bile bakan yok kesinlikle inanmayın ben bundan sonra iş yerim yazın geldi derse inanırım başka kimseye inanmam alayı yalancı benim Ankara da vergi dairesinde tanıdığım eşimin akrabası var ona sadece evrakın durumunu sormuştum torpil istemedim o bile yalancı anlayacağınız arkadaşlar gerçek bu alayı Ya lan cı boşverin rıskımız varsa kimse mani olamaz unutmayın rıskı veren Allah