Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Mrblar şu emine hanımın numarasını tam olarak yazan olur mu acaba şimdi den tşkler. Ben yaklaşık 6 ay oldu bekliyorum ve hayırlısı deyip ahh çekip vah deyip bekliyorum herkese sağlık mutluluk Huzur diliyorum….

Emine hanıma ulaşacağınız telefon numarası 0312 415 32 59

Tşk kardeşim yarın arayıp görelim nolmuş sağol...

Baştan başlıyor süreç.. Hastaneden alıp vergi dairesine mi verdiniz yoksa hastane mi yolluyor..

ado77

Ben emine hanımla dün görüştüm haziran 18 Ankara varışlı evrağım onaylanmış bugün için yazısı yazılır yüksek ihtimalle hafta sonuna kadar da postaya verilir dedi yarın tekrar arayın (bugün için) dedi ama çok yoğundum aklıma bile gelmedi aramak

Bir de arkadaşlar engelli kartına başvuran var mı ne kadar süre de çıkıyor ben raporu aldığım da başvurudum 3 ayı geçti cvp yok edevletten başvurmuştum inceleniyor yazıyor hala istanbul olarak gidilmesi gereken bir devlet kapısı var mı derin bilgileriyle aydınlatan olursa sevinirim saygılar sevgiler...

Arkadaşlar bir emine hanım gidiyor ama aramak isteyen 03124153259 bu numaradan bir bayan çıkıyor ama herzaman açmıyor çok zorlamanız lazım tc nizi istiyor sadece dosyanıızın olup olmadığı hakkında bilgi veriyor birde en son pazartesi aradım söylediği şey eğer raporu ankaraya gönderdiğiniz tarih haziran 2019 sa işte bu ay bakılıyor yani 6 ayın 12 si 13ne kadar bakılmış ama henüz raporlar yazılmamış haziranın başlarında evrağınız ankaraya gittiyse 15 gün içinde rapor olumlu veya olumsuz olarak cevaplanır dosya içeriği göremiyor sadece bunları söylüyor diğerlerinide evis den zaten görüyoruz yani ordaki bayanda kurumun sekreteri başka bilgi veremiyor bizim gördüğimüz ekran kadar bilgi verebiliyor umarım herkezin bir an önce raporları olumlu bir şekilde yazılır .......

LazraiL28

engelli kartı 15 gün içinde çıkar siz nereden başvurdunuz o kuruma gidin belki çıkmıştır haberiniz yoktur edevlette bildiğim kadar gözükmüyor yanlışda biliyor olabilirim

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı bürolarına başvuruyorsunuz.

LazraiL28

keşke direk yerine gitseydiniz ordan alırdınız 15 gün içinde raporun aslı birde foto nufus cüzdanının fotokopisiyle gdin tekrar müracat edin derim

Arkadaşlar epilepsi den eksik evrak yollayan arkadaşlar var. Epilepsi rahatsızlığı olup bu ay direk onaylanan oldu mu?

Vergi indirimi

Mahirchayan

Hastaneden alıp vergi dairesine verdim. Tekrar göndereli 1 ay oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
LazraiL28

Ben de ilk başta e devletten başvurdum, baktım 2 3 gün içinde ses çıkmıyor, aile sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünü aradım "e devlette sorun var, şahsen müracaat edin" dediler. Fotoğraf ve siyah beyaz rapor fotokopisi (renkli kabul etmiyorlar) ile başvurdum, ertesi gün de gidip kartın kendisini teslim aldım. (Ankara diye mi hızlı oldu bilemiyorum)

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam anlaşıldı çok sosyal devlet olmasakta alalım dursun diyorum. Cvp veren arkadaşlara tşkler…

suresiz raporu tekrar istedi ssk ankara tarafindan 2 gun evvel itibariyle tekrar cikardim raporu bana vermediler ankaraya gondereceklermiş vergi indiriminden 3 yil once emekli olmuştum.raporum 46 olarak çıktı eski raporum 43 di insallah emeklilik devam eder raporsa istediler verdim. kac ay surer arkadaslar bu sureç yani anlayacanız raporunuz ne kadar suresiz de olsa onlar istediginde hersey mumkun arkadaslar .

Asi23
Raporunuzu hangi rahatsılıklarınızdan dolayı almıştınız?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biraz önce aradım hanımefendi ekranı kapalı oldugunu haziran 15 lere bakıldıgını belirtti.

Arkadaslar bilgisi olan cevap verebilirmi emekli islemi nasil baslatmam lazim once isten cikis vermem gerekiyormu

Faysalaba

Emekli olur yazısı alıp İş yerine veriyorsunuz ve haklarınızı alarak çıkış yapıyorsunuz.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bekleme sürecini ilk maaşta toptan alabiliyormuyuz ankara da dahil

ogoksen

Arayıp sorun bence. Benimki hala cıkmadı 29 Mayıs.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba.Yarın vergi indirimi için Eskişehir şehir hastanesinde heyete gireceğim.Rahatsızlıklarım ağır uyku apnesi,hipertansiyon ve hiperlipidemi.psg raporumu,ilaç raporumu ve son 1 yıllık ilaç reçetemi geçen hafta heyet başvurumda hastaneye teslim etmiştim.forumda hiperlipidemiye her doktor oran vermiyor diye bir yorum okumuştum.gerçi benim ağır uyku apne ve hipertansiyon oranım yeterli oluyor ama yinede merak ediyorum oran vermemezlik yaparlar mı diye.Umarım herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun,bende 5 ay sonra sorunsuz bir şekilde vergi indiriminden yararlanıp,emekliliğe hak kazanırım inşallah.

yusi

öncelikle geçmiş olsun bende ceerahpaşada tedavi görüyorum devlet hastanesinde remotoloji bölümü olmadığından iç organ damar hastalığından rapor alamadım başka hastalıklarımda vardı onlardan aldım c.paşa hast. kurula girseydim 62+40 oran daha alacaktım işini sağlama al derim

alpek6006

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.Ben raporlarımı hastaneye sundum.uyku apne raporumu 2 hafta önce yine şehir hastanesinden almıştım,yaklaşık 1,5 senedir de düzenli olarak tansiyon hastasıyım ve tansiyon hapı kullanıyorum.Sadece hiperlipidemi için bu sene eylül ayında raporlu oldum ve ilaç kullanmaya başladım.daha yeni 2-3 aydır raporlu olduğum için kıllık yaparlar,oran vermezler mi acaba diye düşünüyorum.Böyle bir hakları olmadığını biliyorum fakat burasıda Türkiye her şey olabilir..Bakalım yarın belli olacak,tekrar bilgilendirme yaparım.

Üst Alt