Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar, başvuru tarihim 17 mayıs idi. Benim raporum 12.09.2019 da kurulda görüşülmüş. Hoş gerçi tetkik istediler. Daha yazımı bugün aldım bende. Tekrar başa döndük.

popet

Teşekkürler arkadaşım şu an sudanda medeniyetten Bi hayli uzak bir yerdeyim tel ne mümkün iyi kötü Bi int var oda ha var ha yok o yüzden telefon işi zor ama yinede İlgin için teşekkür

cavitünder

TC kimlik numaranı arayabilecek bir yakınına vererek ona sordurabilirsin en azından sonucu öğrenebilirsin

ğaliba aralığın sonu yada ocağı bulur benim cvp ğelmesi 30 mayısta ankaraya ğitmişti süreç yavaşladı bayağı allah sabır versin bekleyenlere..

Emekliliği olan ve maaşı durdurulan kontrol muayeneleri için öncelik veriyorlarmı acaba

turgutcobanoglu

O yüzden eylül 1 kaçtı,ekim 1de kaçacak yanlış göndermeseler eylül 1i kaçırmayacaktım ben şimdi ekimde kaçacak 1 bayanın hatası yüzünden...

Arkadaşlar şimdi Ankara ile görüştüm , kurul 15 gün önde gidiyor bilgisi verildi yani nisan bitmek üzere denilen şey yazışmaların tamamlanmasının kast edilmesi aslında, kurul Mayıs 15 e kadar bakmış ama olumlu olumsuz cevap yazışmaların tamamlanmasından sonra belli olacak , önümüzde ki haftadan itibaren mayıs raprlarının sonuçları yayınlanmaya başlar diye düşünüyorum benim 10 mayıs varış tarihli raporum, haziran 2018 den beri bekliyorum kurumların kişilerin hataları yüzünden 1,5 yıl beklemek zorunda bıraktılar maalesef

ferhanbal2012 merhaba ben de 3 Ekimde heyete giricem
Sizin isitme kaybınız ne .benim fıtık başlangıcı oran verilir mi isitme kaybi %37-%45 ne kadar oran verirler

Arkadaşlar an itibari ile 30 Nisan raporum olumlu ve devamlı olarak onaylandığı öğrenmiş bulunmaktayım bu süreçte yardımı olan herkese teşekkür ediyorum her şey gönlünüzce olsun

Onu bilmiyorum ben oradan öğrendim ama bilen arkadaşlar cevap yazacaktır

Arkadaşlar bugün ankarayla görüşen varmi

Benim 14 mayıs hala ses yok

Selam Herkese, forma yeni katıldım. Formu okuyan arkadaşlara bilgi olması açısından;

- 20.04.2018 tarihinde rapor aldım. (%59 sürekli; Kalp ve Şeker)
- 04.04.2019 tarihinde İstanbul Vergi Dairesine başvurdum
- 19.04.2019 tarihinde raporum Ankara' a gönderildi. (EVISS)
- 17.04.2019 tarihinde raporum İstanbul Vergi Dairesine gönderildi. (%59 sürekli)

Sonucunu bekleyen tüm herkesin, olumlu sonuçlanması dileğiyle.

17.09.2019 tarihinde raporum İstanbul Vergi Dairesine gönderildi. (%59 sürekli)

cavit bey hayırlı olsun darısı bizim başımıza

h_k_yavuz
Allah yardımcın olsun peki hastaneyle görüştün mü mü ne diyorlar

Günaydın arkadaşlar ankaradan hayırlı haberler varmı

Arkadaşlar merhaba daha önce yazdım tekrar ediyorum. Şayet Ankara merkez sağlık kurulundanncevaplarınız çok geciktiyse Cimer'e yazın en fazla 1 ay içerisinde sonuç alıyorsunuz!!! Sevgiler...

Üst Alt