Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ben 2sene önce başvurmuştum 2bucuk ayda sonuçlandı Allah bekleyenlere sabır versin 8 aydır bekleyenler var

Zenginin keyfi gelene kadar fakirin canı cıkarmış. Durumu iyileştiriyolarmış. İnansakmı. Hiçbirsey yapamıyoruz. Buda bizi deli edecek. Arıyorum yazdıgın numaraları açan yok. Sanırım bu işi burda oyalanarak beklemekten başka care yok

Zenginin keyfi gelene kadar fakirin canı cıkarmış. Durumu iyileştiriyolarmış. İnansakmı. Hiçbirsey yapamıyoruz. Buda bizi deli edecek. Arıyorum yazdıgın numaraları açan yok. Sanırım bu işi burda oyalanarak beklemekten başka care yok

belirsizlik çok kötü birşey insanı çok rahatsız ediyor.

23 Aralık ank ya ulaştı sanırım 3 ay daha sürer yapacak bişi yok sabır düşüren arkadaşlar tüm numaraları defalarca aradım ama tele sekreter çıkıyor sanırım çalışmıyor Ankara

Arkadaşlar dünde yazdım buradan dün gittim Ankara’da çukurambar gelir idaresi başkanlığına girişteki görevliler içeri almıyorlar buradan paylaştıgım numaraları arayıp sorun dediler bende açan yok o yüzden buraya geldim engelli servisinden yada raporları kontrol eden birisi buraya gelip beni bilgilendirsin dedim olmaz dediler görevliye arattım servisi ve karşıdan TC mi adımı vs sordular baktılar sözde henüz Kasım ayına başlamadık zaten kurulda toplanmıyor dediler 2 ay sürer sizin işiniz dediler Kasım 13 te telim etmiştim evraklarımı sevgiler

Selamlar %52 olan süreli raporum rahatsızlık bölümünde kronik yazıyor. Kalp,hafif uyku abnesi ve astım var. Süreli olan raporum maliyeden süresiz olarak gelirmi ? İlginize teşekkür ederim arkadaşlar #engelsizyaşamhakkımız

Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar dilerim 30/09/2019 giden sonucum 47 aynı oranla onaylandı bugün itibariyle sistemde gördüm Allah sizlere de nasip etsin arkadaşlar sabırlı olun biraz yavaş ilerliyor fâkat her yer böyle biraz geç olsun hayırlı olsun.saygilar hepinize.

Boşuna öfkelenip kendinizi sitrese sokmayın benim sonucum sekiz ayı buldu Ankara esnek çalışma yapıyor biraz geç kalabilir sonuçlarınız Allah sağlık sıhhat versin sabırlı olalım.sonuclar geliyor fakat paylaşmayan kişilerde olabilir.sonucu gelipte siteyle alakası olmayan insanlarda var.kisacasi sonuçlar geliyor fakat biraz yavaş.allah hepimize sağlık sabırlar versin

Yaradanakurban

Hayırlı olsun gözün aydın. Süresizmi onaylandı. Evistemi gördün. Hangi ilden yolladın. Yazarsan iyi olur. Orjan gibi gitmeden yazarmısın

49serkan
Çok sağolun izmir'den gönderdim devamlı olarak onaylandı yani süresiz evet sibis ten baktım İzmir sibis olarak bakılıyor. Vergi dairesi ile görüştm salı günü meyil adresime gönderceker ayrıca iş yerime yolliyacaklar.

bestray
Çok teşekkür ederim sağolun Allah sizlere de hayırlısı nasip etsin

Badi35

Çok teşekkür ederim sağolun Allah sizlere de hayırlısı nasip etsin inşallah evet temmuz Ağustos ayı bulur inşallah hayırlısı ile daha erken gelir sonucunuz

Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar dilerim 30/09/2019 giden sonucum 47 aynı oranla onaylandı bugün itibariyle sistemde gördüm Allah sizlere de nasip etsin arkadaşlar sabırlı olun biraz yavaş ilerliyor fâkat her yer böyle biraz geç olsun hayırlı olsun.saygilar hepinize.

Hayırlı olsun kardeşim

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza öncelikle Allah herkese şifa versin bir sorum olacak bilgisi olan yazarsa sevinirim ben mart 2020 itabari ile yüzde 50 rapor var ve sürekli tek doktordan gastroentoroloji doktoru rahatsızlığım siroz evrakı Ankara’ya 3 mart ta gönderdim süreci nasıl takip edebilirim ve Ankaradan olumlu dönermi yani emekli olabilirmiyim fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum saygılar

Üst Alt