Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki Depresyon ifadesi vasi atanması sorununa yol açar mı?

sanemka

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim de anneaneme %10 depresyon yazan rapor verildi. Geri kalan kalp, iskelet... vs bir bayiye gittim olmaz vasi çıkart dediler. Diğer bayiye gittim biz hallederiz problem olmaz yeter ki anneanneniz trafiğe getirin imza atsın dediler. Şimdi bayiye parayi ödeyip arabayı işleme başlasam mi baslamasam mi?

Onemli olan trafigin onaylamasi zaten bayiyle hic bir ilgisi yok bazi bayiler onceden fatura kesnek icin onu yapiyorlar siz direk trafige gidin raporu gosterin vasi isterlerse mecbur yapmalisiniz

Peki trafik onaylar mı? Bunun bir Yönetmeliği kanunu yok mudur? Kişinin inisiyatifine mi bırakılıyor?

Trafigin belli kurallari var onu ancak ordan ogrenebilirsiniz benimkisi aizamir di onaylamadi vasi oldum onceden gidip trafige sorun sadece kiral neyse onu uyguluyorlar insiyatif yok kesinlikle

sanemka

Depresyonun zihinsel yeti ile bir bağı olmadığı için araç alımında vasi atanması istenmez.

Üst Alt