Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar geçen seneki raporda tam bağımsız yazıyordu. Raporu yeniledim, bunda ise kısmi bağımlı yazıyor. İşe girmede engel olur mu ne demek oluyor kısmi bağımlı ?
Tam bağımlı raporunla refakatçine ihtiyaç var beraber heryere ücretsiz gidebilirsin kısmi bağımlı sen bazı aktivitelerini tek başına yapabilirsin refakatçi ye ihtiyacın yoktur
İtiraz et yeniden tam bağımlı rapor almaya bak derim
Engelli lik açından sıkıntı yoksa uğraşma hakların yine bakidir
Benim rapor da kısmi bağımlı olarak geçiyor. EKPSS ile atanırken sağlıkta sıkıntı çıkarabilir diyorlar bana. Bunun hakkında bilginiz var mı? Bir de pratikte bağımsız ile farkı nedir? Yani avantajları ve dezavantajları nelerdir bağımsız ile karşılaştırdığımızda?
@berke26 şöyle anlatayım Bağımsız tek başına her işi yapar her yere gidersin üstünü başını giyebilir yemek yiyebilirsiniz
Kısmi bağımlı bazen bir kişinin yardımına ihtiyaç duyarsın ama yinede her şeyi kendin yapar çabalarsın
Tam bağımlı kendi başına hareket edemeyen yemek yiyemeyen üstünü başına giyinmesini yapamayanların yatalak olanlar günlük hayatta hareketi zor olanlara tam bağımlı denir
@bilgeadam Ama gün günlük hayatta neredeyse hiç başkasına muhtaç değilim ki. Hatta atandıktan sonra kendi evime yerleşmeyi bile düşünüyorum. Tek başıma kimseye muhtaç olmadan yaşayacağım. Atanamazsan yine bir fabrikaya girip kendi başıma çalışacağım. O zaman niye bana kısmi bağımlı raporu veriyorlar ki?