Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda istihdam değerlendirilmediyse atamam iptal edilir mi?

clmapo

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim rapor 2 yıllık ve istihdam değerlendirilmedi yazıyor. Ayrıca Calisamayacagi kısmı da boş. Ben başvururken Ekpss için belirtmiştim bunu. Kimisi eğer istihdam değerlendirilmedi ise geçersiz sayılır diyor. Var mı benim durumumda olanlar. Gerçekten atama iptali gibi bir durum söz konusu olur mu? Bu arada kamu hastaneleri kurumuna sağlık teknikeri olarak atandım

Öyle bişey söz konusu olmaz.

clmapo

Merhaba,
Benim raporumda da istihdam değerlendirilmedi yazıyordu.
Komisyondaki adam siz işkur için almışsınız o da istihdam için alınmış oluyor büyük ihtimalle kabul edilir ama edilmezse bilgi veririz tekrar rapor çıkarırsınız demişlerdi.
Ben her ihtimale karşı yeni rapor aldım ama eski raporum kabul edildi.
Ben de işe başlayınca yeni aldığım raporun oranı yüksek olduğu için kuruma verdim.
Hiç bir problem olmuyor merak etmeyin ve atamanızı sahte evrak olmadığı sürece sağlık raporunuzda istihdam yazmadığı için iptal etme gibi lüksleri yok.

Şimdiye kadar istenmediyse artık istenmez diye dusunuyorum. Çünkü raporu yenilenmesi gerekenleri aradılar iki hafta once. Benimde raporum sizinki gibi aranmadım

Ya bi arkadaş bi yerde böyle bir yorumda bulunmuş. benimde ister istemez kafam karıştı. cevaplar için teşekkürler. İnşallah sorun çıkmaz.

Sorun olmaz benimde aynı sormuştum sıkıntı yok dediler

arkadaşlar bende sağlık teknikeri olarak kamu hastanelerine atandık evreklerı gönderdik kamu hastaneleri istihdam konusunda bir şey istemedi ama roprumuzda istihdam çalşıabilir alanlar boş ne yapsak problem olurmu sıkıntı çıkarmı

Arkadasim benimde istihdam kismi isaretli degil, calisamadigi kisimlar da bos aranmadim sknti yok demekki atama niye iptal edilsin bi sknti olsa ararlardi

Suresiz ama farketmez ki, sonucta suresi bitene kadar elindeki rapor gecerli

Üst Alt