Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
kurtulus sen dıyorsun ıyı guzelde ben dıyarbakırdan aldım hıc kımsenın ısdıhdam kısmı ısaretlı degıl benım arkadasımında oyledı atandı sorun cıkmadı doktor bana dedı bız yazmıyoruz orda cıkan butun raporlara baktım hıc bırınde yazmıyordu hepsı degerlendırılmedı yazıyor ben bu raporla sınava gırdımse eger atamalarıda lazım en cok ne ıster gıt heyete gır clısabılır raporu al der bende gıder alırım ben dıyarbakırdayım doktora dıyorm yenıden heyete gıreyım aynı sonuc olacak dıyor bana dedıgı bız sadece engel durumunu belırtıyorruz orda ısdıhdam ıs guc karısmıyoruz ben ne yapayım sımdı
Arkadaşlar her kurum illede yeni rapor isticek diye bişey yok. Atandığın kuruma göre değişir. Kurtuluş arkadaşımızın dediği şu yönden doğru; şimdi istihdam kısmı değerlendirilmiş rapor alındığı zaman atama süresi uzamaz ve çıkabilicek bi sorun kalmaz. Kurumların raporda en çok dikkat ettiği konu, raporun daimi olup olmadığı yani engeli geçici olan birinden yeni rapor istenme ihtimali daha yüksek. Ağır engelli değilseniz, istihdam kısmı değerlendirilmemiş olsa bile atanmanıza engel değil sadece göreve başlama süresi uzar.
Kurtulus smilemisty ve diger uyeler ben raporu 2013 ekimde aldim daimi %70 oran var kronik losemi 79 puan aldim orta ogretimden 3642. siradayim ilk atamada tercih yapamadim 2. 3. de olur gibime geliyo isdihdam kismi ve calistirilamayacagi is alanlari bos sizce isterlermi atansam yeni rapor yoksa atarlarmi bu sekil
Kesin bisey demenizi beklemiyorum tahmininizi almak istiyorim