Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor yenilemek için aldığım randevunun karşısında yazan ifadeler!?

Maymuncuk12

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
7
Arkadaşlar merhaba,

Gelecek hafta salı gününe engelli raporumu yenilemek için randevu aldım fakat MHRS sisteminde aldığım randevunun açıklama kısmında "tam teşekküllü sağlık raporu." Yazıyor. Engelli raporu için buraya gittiğimde bu randevuyla engelli raporu alamazsınız denir mi emin olamadığım için bir de buraya yazmak istedim.

182'yi aradım hastane cevaplayabilir dediler ama bilirsiniz ki hastaneye ulaşmak da telefon ile imkansız.

"tam teşekküllü sağlık raporu." yazmasında hiç bir sakınca yok.

hatta iyi bir şey. mesela hastalığın gastroentereoloji ile ilgili hastanede bu birim yoksa başka hastaneye sevk eder.
sadece bu birim için başka hastaneden ekstra yazı alman gerekir.

ya da hastanede bir makine eksiktir, senin hastalığın için o test gerekli ise mecbur yine başka hastaneye sevk ederler.
sonucun çıkması süreci uzatır da uzatır.

tam teşekküllü hastane, her şeyimiz var, işinizi burda halledeceksiniz, sizi başkaca yerlere yormayacağız gibi bir şey demek.

@ucuncubahar,

Teşekkür ederim yine de hastaneyi aradım öğleden sonra ara dediler bugün arayıp netleştiririm çünkü iş yerinden izin alacağım. Randevuyu yanlış almışım demek istemem. Gitmek istediğim hastane de içime siniyor o yüzden yeni randevu aramadım. Genetik testimi de burada yaptırmıştım.

Üst Alt