Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresinin dolmasına 6 aydan az kaldı. ÖTV'siz araç alımı mümkün mü?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UKB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UKB

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Süreli raporlarla ilgili bilgisi olan var mı? Raporun bitimine 6 aydan az kaldı. Corona nedeniyle rapor yenilemekte mümkün değil kurullar kapalı. Bayiler zaten bilgisiz. Süre uzatıldı deniyor ama araç alım yönünden uzatıldı mı? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok hayra geçer.

Ayni dert bizde de var uzatilan raporlar sadece ilac raporuymus bende yenileme yapamadigim icin alamiyorum arac cimer e yazdim sizde bi yazin isterseniz

Merhalar 13.03.2020 tarihinde 1 yil sureli otv indirimden faydalanabilir vasi tayini gerekir seklinde engelli raporu aldik fakat pandemiden dolayi mahkemelerdeki gec islem yurumesinden dolayi vasi islemimiz yeni bitti bayiye arac almak icin gittiğimizde rapor suresi 6 aydan az kaldigi icin vergi dairesi kabul etmedi . Hastane de suan yenilemeler kapali yenileme yapamiyoruz seklinde cevap verdi . 6 aydan az kalinca arac alinamadigini cok yerde okudum fakat bi tebligat veya kanun goremedim bununla alakali ve suan asiri derecede bu burokrasi yuzunden magdur durumdayiz bunu nasil cozup arac alabiliriz ? Tesekkur ederim.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt