Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor süresi malulen emeklilik hesabında prime dahil edilir mi?

yasinayva

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese merhaba, ben 9 aydır raporluyum, 3 ay sonra bitiyor. omirilik felçlisiyim t5 t6 t7.
1010 gün sigortam var, 1979 doğumluyum. evli 1 çocuk babasıyım. 550 gün askerlik yaptım. iş başlangıcım 19.01.1999. ne gibi bir yol izlemem gerek?
numune hastanesi %84 ağır özürlü raporu verdi. malülen emekli olma şansım var mı? rapor süresi pirimden sayılır mı?

ilginize şimdiden teşekkür ederim :confused::confused:

Malulen emeklilik için en az 1800 güne ihtiyaç var.1010+550=1560 Raporlu olunan günler ssk da gün sayısı olarak dikkate alınmaz.

teşekkürler lodos denizcisi ama ben nerde nasıl iş bulup çalışcam 9 aydır bası yaralarından kurtulamadımki biri bitiyor biri başlıyor kalbura döndü her yerim 3 ay sonra raporum bitince sigortam durdurulduğu zaman nasıl tedavi olacağım??

Bir tanıdık yanında sigortalı görüneceksin. En temizi...

arkadaşım sen ssk hizmet dökümüne bak orada çıkar raporlu iken ssk pirimin yatmıyor eğer özel sektörde çalışırsan
resmi kurumda çalışırsan BU HERKESE DUYRULUR ALDIĞIN RAPOR PARASINI ÇALIŞTIĞIN YERE ÖDE HEM MAAŞIN DEVAM EDER HEMDE NORMAL MAAŞINI ALIRSIN:rolleyes:

Üst Alt