Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor sonucunun 15 gün sonra açıklanması normal mi?

Ahmet2525

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ,rapor itirazin da bulundum tekrar heyete girdim. Heyet gunu ,heyet odasina girdim heyt baskaninin onun de eski raporumu vardi rapora bakti bana bakti cikabilirsin dedi.
heyet kapisiin da soyle bir yazi vard#rapor itiraz ve hakem heyet sonucunu 15 gun sonra kurumunuzdan ogrenebilirsiniz die ,
o kadar da kalabalikti kimseye birsey soramadim insanlar pur dikkat isimlerinin soylenmesini beklyor.

bilgisi olan var mi ben 15 gun sonra sonucu nerden. Ogrenicm

Ahmet2525 mrb rapora itiraz ettiğiniz
yerden sonucu öğreneceksiniz il sağlık müdürlüğünden
eğer yeni çıkan raporunuz eski raporunuzla aynı oranda çıkmassa
3 basamak olan hakem hastanesine gönderecekler
oradan alacağınız sonuç kati olur.

Tesekkurler umut bey,soyle bir durum da var ben rapor itirazini il saglik mudurlugunden yaptim fakat is yeri izin vermedi die heyete giremedim ,il sagliga tekrar gittim orasi da fatih sultan eah rapor itiraz 2 ye gonderdi oradan tekrar itiraz da bulundum orasi da hastaneye yonlenddi.sim di brn rapor itiraz 2 yemi gidicem

Ahmet2525 eger 2 rapor arasında fark varsa sizi 3 bir hastaneye hakem olarak belirlediği bir hastaneye sevk edecek il sağlık müdürlülüğü

Heyete girdim 3 saat sonra raporunu aldı herkes her hastane farklı sürelerde veriyor

Ilk heyet oyle oluyor ,itiraz ve hakem heyet sureci farkli isliyor

Itiraz rapor sonuc

Gecen ayin 28 inde rapor itirazda bulunmustum heyete ciktim sonuc 15 gun sonra aciklanicak dediler ,google de soyle bir sayfa var Rapor İtiraz Vatandaş Sorgulama Ekranı - İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ,spnucu burdan ogrenebilirmiyim? Ya da bilgi alabilicegim numara var mi

En son hangi hastanede heyete girdiysen o hastanenin rapor bürosunu arayarak raporun çıkıp çıkmadığını sorabilirsin.

Üst Alt